Predsednik Srbije danas slavi 51. rođendan: "Najlepši poklon donela su mi deca sa KiM"

Na Instagram profilu "Budućnostsrbijeav" objavljene su fotografije susreta i video snimak na kome se vidi kako deca iz Gračanice u narodnim nošnjama pevaju pesmu "Mi smo deca neba"

  • 28
Aleksandar Vučić Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najlepši poklon za 51. rođendan dobio od dece sa Kosova i Metohije.

Na Instagram profilu "Budućnostsrbijeav" objavljene su fotografije susreta i video snimak na kome se vidi kako deca iz Gračanice u narodnim nošnjama pevaju pesmu "Mi smo deca neba".

- Najlepšu tortu i poklone, uz moje najbliže, donela su mi deca sa Kosova i Metohije. Ovi anđeli sa svojim roditeljima žive u Gračanici i vole Srbiju beskrajno mnogo. Hvala im na divnoj pesmi i velikom srcu - objavljeno je na Instagramu.

U Nišu i Pirotu bilbordi

Bilbordi rođendan Aleksandar Vučić Foto Privatna arhiva

U Nisu i Pirotu su jutros osvanuli bilbordi sa rođendanskom čestitkom predsedniku Srbije.

Napravljen je i svojevrsni performans sa porukom - Srećan rođendan, predsedniče! Sa tobom Srbija uvek pobeđuje!

Bilbordi rođendan Aleksandar Vučić Foto Privatna arhiva

Rođendanske čestitke brojnih zvaničnika

Predsednik Srbije primio je danas rođendanske čestitke brojnih svetskih zvaničnika, kao i članova diplomatskog kora u Beogradu, saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Predsedniku Vučiću 51. rođendan su čestitali predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping, predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan, predsednik Republike Italije Serđo Matarela, predsednik Republike Bugarske Rumen Radev, predsednik Republike Jermenije Armen Sarkisjan, predsednik Republike Azerbejdžan Ilham Alijev, predsednik i prvi predsednik Republike Kazahstan Kasim-Žomart Tokajev i Nursultan Nazarbajev.

Vučiću su rođendan čestitali i predsednik Republike Belorusije Aleksandar Lukašenko, austrijski kancelar Sebastijan Kurc, predsednik Vlade Ruske Federacije Mihail Mišustin, šef turske diplomatije Mevlut Čavušoglu, kao i brojni ugledni poslovni ljudi iz inostranstva, među kojima je i prvi čovek Gasproma Aleksej Miler i predsednik uprave Ruske železnice Oleg Belozjorov, navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA