Vučić pokazao 3 knjige: "Prikupljeni dokazi o slučaju ubistva Olivera Ivanovića"

To je dokumentacija koju je naša radna grupa napravila, Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, i Specijalno tužilaštvo i Vojno bezbedonosna agencija. Istina će uskoro izaći na videlo - izjavio je predsednik Srbije

  • 8
Oliver Ivanović

Oliver Ivanović / Foto: Armend NIMANI / AFP / Profimedia

Ovo su tri knjige o ubistvu Olivera Ivanovića, to je dokumentacija koju je naša radna grupa napravila...istina će uskoro izaći na videlo, rekao je predsednik Srbije na konferenciji za medije posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, gde se govorilo o istrazi Ivanovićevog ubistva.

- Već godinama smo izloženi najgorem mogućem pritisku. Oni ljudi koji rade svoj posao su proglašavani za kriminalce, a kriminalci za heroje i za borce protiv mafije.

To će narod moći da vidi i narednih dana i narednih nedelja. I zato će naša borba da bude snažna i pri tome računamo da ćemo morati da se borimo protiv onih koji su pokrali desetine i milione stotina evra, koje su već uložili i u svoju medijsku mašineriju i u sve drugo. Nastaviće da ulažu u to još više, ne bi li uništili državu Srbiju - rekao je predsednik.

Istakao je da su već prikupljene tri knjige sa dokazima i informacijama o slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

- Ovo su tri knjige o ubistvu Olivera Ivanovića. To je dokumentacija koju je naša radna grupa napravila. Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, i Specijalno tužilaštvo i Vojno bezbedonosna agencija. - rekao je on.

Kazao je i da je na sednici posebna tačka bilo ubistvo Olivera Ivanovića i podsetio da su se dugo slušale najgore laži i besmislice, da je država defakto direktno i prikriveno optuživana za njegovo ubistvo.

- I ja lično, i njegova udovica, i njegova sekretarica i dalje, i Milan Radojčić i mnogi drugi, iako smo utvrdili i u Ministarstvu unutrašnjih poslova, i kroz poligrafsko ispitivanje i kroz sve druge načine da Milan Radojčić ni na koji način nije mogao da učestvuje u ubistvo i to je svakome jasno. Ali je kampanja trajala i trajala i trajala. Onda se zaćutalo, čak i kada su Albanci povukli nalog za hapšenje. I više to nikome nije tema. To je bio jedan od načina za rušenje Srbije. To je bio jedan od načina da se laž prikaže kao istina - istakao je predsednik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    7. mart 2021 | 08:18

    Treba sto pre privesti pravdi zlocince koji su ubili Olivera Ivanovica.Bio je dobar ,iskren i pravican.Mnogo je uradio za nas narod,zato je i smetao.

  • Ivana

    7. mart 2021 | 00:49

    Duboko verujem da tu postoji nešto više. Aleksandru vučiću se preti spolja, i to sve zbog KiM.

  • Sanara

    7. mart 2021 | 09:23

    Svakog ko je bio u vezi sa Belivukom i grupom treba uhapsiti, zbog novih koji jedva čekaju prazan prostor i da uskoče. Sad je prilika da se Srbija očisti od kriminala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA