≫ 

Njenu ulogu nećemo zaboraviti, od našeg naroda dobila je više od Oskara: Vučić ugostio Biljanu Čekić

Predsednik je Biljani dao cveće

  • 56

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas Biljanu Čekić, devojčicu koja je igrala ulogu Dare Ilić u filmu "Dara iz Jasenovca", i članove njene porodice.

Predsednik Vučić je Biljanu Čekić i njenu porodicu ugostio u 12.00 časova, u Vili Mir.

- Želeo bih danas na 8. mart da svim ženama, devojkama, devojčicama čestitam praznik. Mu muškarci smo bez žena ništa, one su stub i oslonac našeg društva. Moramo u budućnosti raditi na tome da im omogućimo više prostora za odlučivanje. Onda ćemo sigurno uvek imati mir i umeti da gledamo u budućnost i na pravičniji način rešavamo sve probleme s kojim se suočavamo - rekao je Vučić.

- Danas sam posebno ponosan što danas ovde mogu da ugostim Biljanu Čekić i njenu porodicu, oca Radovana, sestru Dijanu i brata Stefana. Posebno ponosan jer, iako nam za taj film nikada neće dati Oskara, ona je zaslužila više od Oskara. I u srpskom narodu, kao i da je dobila više od te nagrade. Oslovio sam je danas sa Biljana, ali i tri puta sa Dara. Ona je simbol posle jedne tako fanatastične uloge koju je odigrala. Uveren sam da će još mnogo boljih uloga biti pred njom, ali ova je važna za celokupan srpski narod, da nikada njenu ulogu nećemo zaboraviti. Uradila je to na predivan način, sa mnogo emocija.

- Koliko sam mogao da vidim, njenu porodicu čine skromni, dobri ljudi, kakvim ih je većina Srbije i zamišljala. I ono što mogu da kažem je veliko hvala što su sa tako malo uradili tako mnogo.

On je kazao da je Biljani bila velika želja da upozna Miloša Bikovića, ali da je on trenutno u Severnoj Makedoniji, no obradovao se kada je to čuo.

Biljana se zahvalila predsedniku Vučiću.

- Hvala predsedniku što nas je predivno ugostio. Hvala Vam na ovim rečima. Mnogo mi je drago što sam u Beogradu, prošetala sam sinoć i grad je predivan. Mnogo mi je drago što sam došla ovde i upoznala sve ove divne ljude - rekla je mlada glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA