≫ 

Milićević još pamti doček koji su mu priredili u Skupštini nakon nesreće: Bog mi je dao drugi život

Milićević se na današnji dan pre dve godine vratio u Skupštinu, nakon višemesečnog oporavka posle teške saobraćajne nesreće

  • 2
Ðorđe Milicević, narodni poslanik Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević, koji je 2018. godine bio teško povređen u saobraćajnoj nesreći, prisetio se danas svog "povratka u život". Naime, danas je tačno dve godine kako se Milićević vratio u Skupštinu, nakon višemesečnog oporavka.

Poslanika, koji je nakon nesreće bio i operisan, kolege su tada u Skupštini pozdravile aplauzom, što će Milićeviću zauvek biti urezano u sećanju.

- Svakog dana sam zahvalan Bogu što mi je dao “drugi život” i omogućio da sada već sigurnijim korakom, uzdignute glave, jasnijom i odlučnijom vizijom nastavim da idem ka tom cilju. Neverovatan doček koji sam doživeo od svojih kolega, nakon svog povratka, ostaće urezan duboko u sećanju! Hvala svima - napisao je Milićević na Instagramu uz video snimak aplauza.

U svom postu Milićević je naveo da mu je posle svega samo želja bila da "nastavi tamo gde je stao" i da se bori za bolji život građana Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojvoda

    20. april 2021 | 08:51

    Ali ti drugu pamet nazalost nije udelio

  • helloo 🤗🤗

    19. april 2021 | 01:01

    Fascinirana sam snagom i voljom čoveka koji je nakon takve nesreće uspeo ponovo da stane na noge i vrati se u krugove i tokove normalnog funkcionisanja! Ovo je ljudski zaista zadivljujuće. Dubok naklon 👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA