Palma se oglasio o optužbama Marinike Tepić, reagovalo i Tužilaštvo

Dragan Marković Palma je izjavio da "Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive" i da će sam otići

  • 65
Glasanje, izbori, Srbija 2020, Dragan Markovic Palma

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je danas predmet povodom tvrdnji Marinike Tepić na jučerašnjoj pres konferenciji, kao i zahteva, koji je danas podneo tužilaštu predsednik Skupštine opštine Jagodine i lider Jedinsteve Srbije Dragan Marković Palma, za utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa navodima sa te konferencije.

Viši javni tužilac Radoslav Vučković precizirao je za Tanjug da je predmet danas formiran i da će se po njemu hitno postupati.

- Biće dat nalog policiji za prikupljanje svih potrebnih obaveštenja, nakon čega će biti odlučeno da li je eventualno izvršeno neko krivično delo - rekao je Vučković.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je juče iznela tvrdnje na račun Markovića, ali i još nekih osoba, za "podvođenje žena i devojčica u Jagodini". Na prikazanom snimku vidi se muškarac čije je lice sakriveno i glas promenjen, a koji je rekao da je radio u "zabranjenom hotelu" u Končarevu i da je bio svedok tih radnji.

Marković je odbacio takve optužbe i naveo da tužilaštvo ne mora da "troši papir za pozive", jer će sam danas otići da kaže da je Tepić izrekla "užasne laži".

Palma: Oteraću Mariniku Tepić u zatvor

 

Lider Jedinstvene Srbije, u saopštenju posle konferencije za novinare izjavio je da su sve to "najgnusnije laži".

Dragan Marković Palma, Goran Milanović

Foto: MN Press

- Ono što je izgovorila gospođa koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao, nije ništa novo, to je već postala svakodnevica. Jedino tačno što je rekla je da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako, gospodine Đilas, mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa i napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili - izjavio je Palma.

Palma je dodao da "Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive" i da će sam otići da kaže da je "Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži", ali i da će "Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj 'gospodin' čiji su snimak pustili".

- Ako neko govori istinu, taj se ne krije. U Đilasovoj hijerarhiji kao da su svi pravljeni na isti kalup i svi lažu. I oni, i ti njihovi navodni svedoci. Đilase i glasnogovornice, niti sam ja Bil Klinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski. Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli a da je istina je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo - rekao je Palma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    20. april 2021 | 11:32

    Kao bivsi radnik pomenutog hotela, odgovorno tvrdim da je ovaj svedok govorio potpunu istinu od slova do slova, ja sam takodje radio pomenute zurke sa ovim svedokom.

  • Don

    20. april 2021 | 11:07

    Nema sanse, verujem da je ovo sve tacno ali dokaze nikad nece sakupiti, strah je ogroman medju tim ljudima

  • Goca

    20. april 2021 | 11:29

    Kadija te tuži kadija ti sudi Da je pravde on bi odavno bio u zatvoru a ne da se bahati tudjim parama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA