Brnabić o slučaju "Palma": Užasne i strašne optužbe, sve informacije podeliti sa nadležnim organima

Predsednica Vlade naglasila je da svi moraju da podele informacije sa nadležnim organima i da je najmanje potrebno da se ta tema politizuje

  • 4

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas povodom optužbi da je Dragan Marković Palma poddvodio maloletnice da su to "užasne i strašne stvari" i zamolila sve koji imaju bilo kakve informacije o ovim, ali i svim ostalim slučajevima, da ih prijave nadležnim organima.

Brnabić je, na pitanje o optužbama protiv lidera JS i na to kako je izgledao njegov poziv koji je dobila pre četiri godine da se pridruži žurki, rekla je da su optužbe koje su iznete veoma važna tema za naše društvo, i da je najmanje što potrebno da se ta tema politizuje.

- To su strašne i uzašne optužbe ne samo na račun Markovića, već sve koje se tiču bilo kakvog maltretiranja i zlostavljanja žena, a da ne pričam o maloletnoj deci. To nije domen politike - naglasila je ona.

Brnabić je izrazila uverenje da tako nešto ne treba da se svodi na političku temu.

- Svako ko ima bilo kakvu informaciju o bilo kom slučaju treba da je podeli sa nadležnim vlastima. To nisu zabavne vesti već ozbiljne optužbe - podvukla je ona.

Brnabić je kazala da nadležni organi treba da istraže sve te optužbe. Kada je reč o žurki na koju je bila pozvana, rekla je da je dobila poziv za neku žurku, ali da ne zna da li je bilo tamo reči o nekim nelegalnim radnjama.

- Ako treba ja sam spremna da dam svoj iskaz - podvukla je ona.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brundo

    26. april 2021 | 13:17

    A onda ce sve da se svali na Palmu i samo ce on da bude kriv.Vi stvarno ocekujete da poverujem kako niko od njegovih koalicionih partnera nije znao sta se desava po Jagodini?Sta ce da rade, da slezu ramenima?Cak su umesani ambasadori i konzuli.

  • Zeljko

    26. april 2021 | 12:59

    Pa radili bi kad bih bilo, ovako, dovoljno je jedan sudija da dà intervju i vec ha razapnu na krst

  • Roki

    26. april 2021 | 16:58

    A ko sme da podeli informacije zapitaj se premijeru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA