≫ 

Održan sastanak Radne grupe za međustranački dijalog: U Skupštini Radulović, Jovanović, Obradović...

Radnu grupu osnovao je predsednik parlamenta Ivica Dačić nakon prvog sastanka vlasti i opozicije kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić

  • 0
međustranački dijalog, Skupština Srbije

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Prvi sastanak Radne grupe koja je formirana u okviru međustranačkog dijaloga bez posredovanja stranaca održan je danas u Skupštini Srbije, a niko od prisutnih u Skupštini Srbije nije se obratio medijima.

 

Radnu grupu osnovao je predsednik parlamenta Ivica Dačić nakon prvog sastanka vlasti i opozicije kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pored Dačića, sastanku prisustvuju i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović i funkcioner Srpske napredne stranke Dejan Ðurđević.

U Skupštinu Srbije došli su i predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović i njegov saradnik Vojin Biljić, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj, predstavnica Zavetnika Milica Ðurđević Stamenkovski i lider Dveri Boško Obradović.

U radnoj grupi je i Stranka moderne Srbije, ali je kopredsednica SMS Tatjana Macura juče saopštila da oni neće učestvovati u radu te grupe, jer je, kako je navela, Saša Radulović, lider stranke čiji je član ona nekada bila, insistirao da se iz Radne grupe isključi Macura ili on.

međustranački dijalog, Skupština Srbije

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Ne želimo da naša mlada organizacija ili predstavnici postanu samo dobar izgovor onima koji bi da integritet krhkog i tek započetkog dijaloga u Srbiji svojim ucenama naruše - navela je Macura.

Radna grupa danas treba da dogovori predstojeće aktivnosti i dinamiku rada, a zadatak joj je da definiše i koordinira dalji tok međustranačkog dijaloga bez prisustva stranaca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA