Vučić čestitao Novaku Đokoviću na osvojenom Rolan Garosu

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković osvojio je titulu na Rolan Garosu, pošto je danas u finalu posle preokreta pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:7, 2:6, 6:3 ,6:2, 6:4

  • 46
Novak Đoković, Aleksandar Vučić Foto-montaža: Tanjug/AP, ATA Images

- Dragi Novače, hvala Vam na svemu što ste učinili za našu Srbiju. Želim Vam dobro zdravlje i još mnogo velikih pobeda u budućnosti - napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na instagram stranici buducnostsrbijeav i na svom tviter profilu.

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković osvojio je titulu na Rolan Garosu, pošto je danas u finalu posle preokreta pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:7, 2:6, 6:3 ,6:2, 6:4.

Srpski teniser je do 19. gren slem titule u karijeri, druge u Parizu, došao posle četiri sata i 12 minuta igre velike borbe.

Ðoković je tako prišao na samo jedan gren slem trofej Rodžeru Federeru i Rafealu Nadalu, koji imaju po 20, a ujedno je postao i prvi teniser u open eri sa najmanje dve titule na svakom od četiri gren slem tutnira.

Video: Istorijski dan za srpski sport: Novak je šampion Rolan Garosa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA