Heroji sa Košara biće na vojnoj vežbi na Pešteru: "Počasno mesto i posebno poštovanje za njih"

Hoću da njima ukažemo poštovanje, da se nikada više ne stidimo naših boraca, već da se njima ponosimo - rekao je predsednik Vučić

  • 13
Vučić u Blacu

FOTO: TANJUG/ BOJAN STEKIC

Predsednik Srbije u obraćanju poslanicima u Skupštini, govorio je o borcima sa Košara i rekao da će oni imati počasno mesto na predstojećoj vojnoj vežbi na Pešteru.

- Snaga srpske vojske je desetostruko veća,. Rekao sam da treba na Pešter da dovedu borce sa Košara, prošlo je 48 sati, a oni su mi rekli da to ne može da se uradi. Kažu da mnogi imaju dosijea, jer su činili neke prekršaje, pa kao nisu mogli da budu u prisustvu predsednika. Ja sam ih pozvao sve na razgovor, rekli su da je tačno sve što sam dobio. Onda sam ovog što mi je doneo dosijea pitao da li je on bio tamo? Kada je trebalo da branimo zemlju, mi smo njih slali, jer smo mislili da smo mnogo pametni ako ostanemo ovde u Beogradu. Kada sam postavio to pitanje, oni su rekli da tako nisu razmišljali - prisetio se predsednik.

Vučić je rekao da će svi preživeli heroji sa Košara biti na vojnoj vežbi na Pešteru u njegovoj blizini.

- Hoću da njima ukažemo poštovanje, da se nikada više ne stidimo naših boraca, već da se njima ponosimo - rekao je predsednik.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    22. jun 2021 | 15:00

    Uvek cu se ponositi nasim herojima sa Kosara! Ziveli!

  • Danijela

    22. jun 2021 | 16:20

    Fantasticno je to sto se zivi heroji ne zaboravljaju,.oni su nasa ponos i dika.

  • De

    22. jun 2021 | 16:55

    Ziveli heroji sa Kosara i svi ucesnici u ratu a drzava treba svim ucesnicima u ratu da se oduzi jer vecina njih ne radi makar neka im drzava da neku ratnu penziju ZIVELA SRBIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA