• 13

Heroji sa Košara biće na vojnoj vežbi na Pešteru: "Počasno mesto i posebno poštovanje za njih"

Hoću da njima ukažemo poštovanje, da se nikada više ne stidimo naših boraca, već da se njima ponosimo - rekao je predsednik Vučić

  • 13
Vučić u Blacu

FOTO: TANJUG/ BOJAN STEKIC

Predsednik Srbije u obraćanju poslanicima u Skupštini, govorio je o borcima sa Košara i rekao da će oni imati počasno mesto na predstojećoj vojnoj vežbi na Pešteru.

- Snaga srpske vojske je desetostruko veća,. Rekao sam da treba na Pešter da dovedu borce sa Košara, prošlo je 48 sati, a oni su mi rekli da to ne može da se uradi. Kažu da mnogi imaju dosijea, jer su činili neke prekršaje, pa kao nisu mogli da budu u prisustvu predsednika. Ja sam ih pozvao sve na razgovor, rekli su da je tačno sve što sam dobio. Onda sam ovog što mi je doneo dosijea pitao da li je on bio tamo? Kada je trebalo da branimo zemlju, mi smo njih slali, jer smo mislili da smo mnogo pametni ako ostanemo ovde u Beogradu. Kada sam postavio to pitanje, oni su rekli da tako nisu razmišljali - prisetio se predsednik.

Vučić je rekao da će svi preživeli heroji sa Košara biti na vojnoj vežbi na Pešteru u njegovoj blizini.

- Hoću da njima ukažemo poštovanje, da se nikada više ne stidimo naših boraca, već da se njima ponosimo - rekao je predsednik.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    Nisam na žalost tamao tada bio jer sam u RSK teko ranjen 1991,godine.Za početak i ovo je lepa gesta od našu državu.Te ljude koji su stradali braneći Srbiju treba držati ko malo vode na dlanu.Obezbediti ima trajnu negu i finansijsku sifurnost njima i njigovim obiteljima.Da se nikad ne desi da njihova deca moraju zbog leba ili krova na glavu ići izvan Srbije a pogotovu raditi u Hrvatsku u sezonu ( bilo je slučajeva).

  • Biljana M

    Zauvek su prosla vremena kada je se Srbija stidela svojih heroja.

  • Cava

    Zivela Srbijaaaaa!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima