≫ 

Vučić: Belivuk nije član SNS, ako jeste molim da pokaže vreme i mesto. Skoro 500.000 plaća članarinu

Predsednik komentarisao i navode o umešanosti predstavnika MUP-a u kriminalne radnje

  • 29

Meni su rekli da Veljko Belivuk nikada nije bio član Srpske napredne stranke, a ako jeste, molim da pokaže vreme i mesto, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- To nije tačno, ali da je tačno, ne razumem. Pa, mi hapsimo i ministre iz SNS-a ili predsednike opština, narodne poslanike - rekao je odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji za medije nakon prijema mladih sportista sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike kampa "Srbija te zove 2021", dodajući da u SNS-u ima između 400.000 i 500.000 onih koji obnavljaju članarinu:

- Je l' vi stvarno mislite da niko od njih neće da počini neko krivično delo i da stranka može da odgovara za svakog od tih ljudi?

Suština je da su svi jednaki pred zakonom i da svi moraju da odgovaraju, ocenio je.

- Dakle, moj odgovor je da nije, ali ne razumem šta bi promenilo, osim u pozitivnom smislu, imajući na umu reakciju države - dodao je u vezi sa pitanjem o članstvu vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka u Srpskoj naprednoj stranci.

- Sada postoje pretpostavke, operativni podaci. Postoji više informacija čak i za različita ubistva. Došlo se do određenih transkripata do kojih je bilo teško doći, pa ćemo da vidimo da li se tu krije motiv za ubistva - rekao je odgovarajući na pitanje o predstavnicima MUP-a koji su eventualno umešani u radnje kriminalne grupe Veljka Belivuka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Друг члан

    27. jul 2021 | 14:34

    Можда није члан али је имао све привилегије, подршку и заштиту највишег државног врха и скоро комплетне полиције... обављао најпрљавије радње за њих а они му дали велику моћ и заштиту. А онда.... умешала се DEA и љубави је дошао крај.

  • Bruka

    27. jul 2021 | 14:28

    Daj bre, čoveče, ne brukaj se više. Ni sebe, ni nas, ni državu i funkciju. Kao malo dete sa prstima u pekmezu, svet nam se smeje i sprdaju se s nama zbog tebe.

  • Jana

    27. jul 2021 | 13:40

    Mozda nije clan, ali je tukao narod u vase ime i skupljao vam glasove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA