≫ 

Vučić i Dodik u odelima iste boje: "Ovo nam se samo još jednom dogodilo"

U Vili Mir sastanak zvaničnika Srbije i RS

  • 13
Milorad Dodik Alekisandar Vučić Foto: buducnostsrbijeav/instagram/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na instagramu fotografiju sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, sa kojim uz druge zvaničnike Srbije i RS razgovara u Beogradu, primetivši jednu zanimljivost - da su on i Dodik u odelima iste boje.

- Interesantno da smo obukli odelo potpuno iste boje, što mislim da nam se u prethodnih nekoliko godina samo još jednom dogodilo - napisao je Vučić uz fotografiju sa Dodikom sa početka sastanka u Vili Mir.

Vučić je dodao da je važnije do toga da su nastavili razgovore o ekonomskoj saradnji Srbije i Srpske, problemima sa kojima se naš narod suočava, kao i o unapređenju sveukupne regionalne saradnje, prenosi Tanjug.

- Usled svih obaveza danas, Srbija i Srpska večeras će zajedno u Busijama obeležiti 26 godina od počinjanja zločinačke akcije Oluja, masovnih ubistava Srba i najvećeg etničkog progona na tlu savremene Evrope - dodao je Vučić.

U Vili Mir u toku je sastanak zvaničnika Srbije i RS, a nakon razgovora, očekuje se pres konferencija.

Video: Vučić posle sastanka sa delegacijom iz Republike Srpske: Nametnute odluke nikad nisu dobre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA