Vučić: Ujedinimo se pod našom zastavom, "Bože pravde" je naša himna

Demokratija ne znači samo vladavinu većine, već i poštovanje prava manjine. Pravo i na drugačije mišljenje i iznošenje drugačijih stavova - poručio je predsednik Srbije

  • 13
Aleksandar Vučić, svečanost primopredaje dužnosti predsednik Foto: Milena Đorđević

Bože pravde je naša himna, bila je to i u vreme Kneževine i Kraljevine Srbije. Ujedinimo se pod našom zastavom i himnom i svi zajedno izborićemo se za sigurnu budućnost Srbije - izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Istakao je da "demokratija ne znači samo vladavinu većine, već i poštovanje prava manjine. Pravo i na drugačije mišljenje i iznošenje drugačijih stavova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

On je u objavi na Instagramu građanima poručio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    2. septembar 2021 | 14:40

    Pa uradi nesto vec jednom.. Obustavi svaki dijalog i napusti isti jer druga strana ocigledno ne postuje nijednu tacku do sada potpisanih sporazuma i rezolucija. Unajmi dobro organizovanu marketinsku ekipu koja ce da siri po internetu slike pretucenih ljudi, spaljenih crkava itd.. Vreme je da Srbija postavlja uslove a ne da pognute glave slusamo kriminalce sa zapada kako nam odlucuju o nasoj zemlji.

  • Aca

    2. septembar 2021 | 14:59

    Himna je trebala da se bira na referendumu. Smatram da je Marš na Drinua prilagodjen za himnu idealno resenje,kada je čujem sav se najezim dok taj osecaj sa Boze pravde nemam.

  • FANTOM

    2. septembar 2021 | 16:46

    Kakva himna kneževine ili kraljevine Srbije. Kneževi Miloš i Mihajlo nisu imali ni priznatu državu a kamo li himnu. Dokle bre da vas učim da pesmu „ Bože pravde“ je kralj Milan Obrenović unuk Jevrema a sin Miloša Obrenovića naručio za svoj rođendan a ne za nekakvu himnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA