≫ 

Kako će izgledati Međustranački dijalog koji se održava u Beogradu 17. i 18. septembra?

Glavna tema koju će pretresati vlast i opozicija uz posredovanje evroposlanika biće mediji, sledi sednica o integritetu izbornog procesa i niz drugih paralelnih sastanaka

  • 0
Skupština republike Srbije Foto: Nikola Tomić

Ravnopravan pristup medijima, medijski pluralizam, kao i medijska etika i standardi, prva je tema koju će pretresati vlast i opozicija uz posredovanje evroposlanika na Međustranačkom dijalogu koji se održava u Beogradu 17. i 18.septembra.

Druga faza Međustranačkog dijaloga počeće u 10 časova u Palati Srbija, a nakon razgovora o medijima, uslediće plenarna sednica o integritetu izbornog procesa, stoji u Nacrtu programa u koji je Tanjug imao uvid.

U popodnevnom delu sednice, od 14.30 do 16 časova planirana plenarna radna sednica nakon koje će se “opciono održavati paralelni sastanci”, a isto to će se dešavati i u periodu od 16.30 do 18 časova.

Rezime diskusija će se obaviti od 18 do 18.30 časova.

U subotu, 18.septembra će se takođe održati radna sednica nakon koje će održavati paralelni sastanci, dok će od 11 do 12 časova biti predstavljeni zaključci i dalji koraci.

Planirana je zajednička konferencija za novinare predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića i evroposlanika u 12.30 časova.

Video: Dolazak Aleksandra Vučića na međustranački dijalog u Skupštini Srbije u aprilu ove godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA