≫ 

Vučić se sastao sa producentom poslednjeg dela "Ratova zvezda" koji je završio snimanje u Beogradu

Netflix je dve sezone "Knives Out" kupio za 469 miliona dolara, što znači da je ovo najskuplji film ikada snimljen u Srbiji, gde je tokom sedam nedelja snimanja potrošeno oko 13 miliona evra - objavio je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu

  • 3
Aleksandar Vučić Angela Merkel Beograd Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa američkim producentom Ramom Bergmanom, povodom završenog snimanja filma "Knives out" (Nož u Leđ), najskupljim filmom koji je ikada snimljen u Srbiji.

- Pre nekoliko dana u Beogradu je završeno snimanje filma "Knives Out" i tim povodom sam se sastao sa Ramom Bergmanom, koji je pored ovog bio producent i poslednjeg filma iz serijala Star Wars (Ratovi zvezda). Ram je promovisao Srbiju kao filmsku destinaciju pre 15 godina svojim projektom "Brothers Bloom" (Braća Blum).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Američki film "Knifes Out" (Nož u leđa), reditelja Rajana Džonsona, sniman je većim delom u Beogradu i naši gosti su tih nedelja bili neki od najpoznatijih svetskih glumaca, kao Daniel Krejg, Edvard Norton, Kejt Hadson, Itan Houk...

Netflix je dve sezone "Knives Out" kupio za 469 miliona dolara, što znači da je ovo najskuplji film ikada snimljen u Srbiji, gde je tokom sedam nedelja snimanja potrošeno oko 13 miliona evra.

Sa Ramom Bergmanom, razgovarao sam o tome kako da Srbija postane još značajnija destinacija za strane produkcije, a Ram mi je obećao da će uskoro da dovede još jednu veliku filmsku ekipu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA