≫ 

Prištinski specijalci skidaju transparente sa porukom "Dobro došli u ZSO"

Transparenti su postavljeni tokom noći u znak podrške protestu Srba zbog uvođenja reciprociteta oko registarskih tablica i nepoštovanja Briselskog sporazuma od strane Prištine

  • 4
KPS, Kosovo i Metohija

Printscreen/Kosovo online

Pripadnici KPS skinuli su transparente sa natpisima "Dobro došli u Zajednicu srpskih opština" i u opštini Novo Brdo, a što su zabeležile i kamere.

Transparenti su postavljeni tokom noći u znak podrške protestu Srba zbog uvođenja reciprociteta oko registarskih tablica i nepoštovanja Briselskog sporazuma od strane Prištine.

Policija je tokom jučerašnjeg dana uklanjala bilborde sa istim natpisima i u Gračanici i u Ranilugu.

U Gračanici je, čak, privedeno troje Srba koji su postavljali bilborde, a u policiji im je rečeno da će svako ko lepi bilborde tog sadržaja biti uhapšen "jer to predstavlja provokaciju".

Video: Četvrti dan blokada na Jarinju i Brnjaku: Prištinski specijalci pretukli trojicu Srba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dal

    23. septembar 2021 | 13:54

    Skinuce oni nama uskoro I gace, jer drzave nemamo, a o pravu da I ne govorim!! Koliko Albanaca se naselilo u srbiju zadnjih godina, zna li se mozda???

  • Ja

    23. septembar 2021 | 13:58

    Njihovo je da rade to sto rade a nase je da gledamo i cutimo... Sami smo hteli niko nam nije kriv. Da smo 99'isli do kraja ovo se nebi desavalo a od tada do sada znamo kakva nam je politika prema tome... Jednog dana a svanuce i taj dan!

  • Sneza

    23. septembar 2021 | 16:11

    " Skidao " je onaj sipac i krst sa nase crkve, secate li se kako je zavrsio ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA