≫ 

Zbog čega su zapravo ROSU i KPS danas krenuli naoružani na ulice Kosovske Mitrovice?

Kosovska policija objavila je fotografije zaplenjene robe za koju se u saopštenju policije navodi da služi kao materijalni dokaz

  • 4
Kosovska Mitrovica Foto: Tanjug/AP

Na severu Kosova danas je došlo do eskalacije, nakon što je kosovska policija u severnom delu Kosovske Mitrovice započela akciju i upala u jednu apoteku u severnom delu grada.

U gradu su se zbog toga oglasile sirene, građani su izašli na ulice, a na snimcima se čuje i nekoliko eksplozija, za koje se pretpostavlja da su u pitanju šok bombe.

Kosovska policija objavila je fotografije zaplenjene robe za koju se u saopštenju policije navodi da služi kao materijalni dokaz.

Kosovska Mitrovica, prodavnice, puni rafovi, Kosovo Foto: Tanjug/Lazar Lazarević

Kosovski policajci su upali u apoteke, prodavnice, magacine i druge objekte, a kosovska policija saopštila je da sprovodi akciju protiv krijumčarenja robe u nekoliko gadova i objavila niz fotografija zaplenjene robe široke potrošnje.

Video: Napeto u Severnoj Kosovskoj Mitrovici: Zapaljeni automobili u blizini mosta

Kosovska policija je na svom sajtu saopštila da je u ranim jutarnjim satima započela akciju koja obuhvata razne lokacije u četiri regiona: Priština, Peć, Mitrovica Jug i mitrovica Sever.

Dodaje se da se akcija dalje nastavlja i da je angažovana Carina i jedinice raznih policijskih profila.

Video: Pucaju šok bombe i suzavac davi: Sukobi zbog hapšenja u Kosovskoj Mitrovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žena

    13. oktobar 2021 | 12:52

    Pa sve i ako je tako zar ne postoji civilizovan način da se posalje krivicna prijava i pozovu prekrsioci na sud.Nego izmisljate gospodine način da pravite krvoprolice.

  • Lepi

    13. oktobar 2021 | 13:25

    Bez oruzanog otpora nema zivota.Ionako Srbi tamo ginu

  • Ivan

    13. oktobar 2021 | 18:16

    Ja ne znam primer u svetu da se u borbu protiv sive ekonomije puca automatskim oruzjem u ledja nenaoruzanim civilima. Nema sta bas su prava drzava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA