≫ 

Vučić čestitao rođendan Srpskoj naprednoj stranci: SNS danas obeležava 13. rođendan

- Danas je 13 godina od kada je osnovana Srpska napredna stranka. Sa ponosom se sećam dana kada je Stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina - napisao je predsednik Srbije

  • 3
poster SNS, srpska napredna stranka

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić čestitao je rođendan svojoj stranci.

- Danas je 13 godina od kada je osnovana Srpska napredna stranka. Sa ponosom se sećam dana kada je Stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

 

- Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju u savremenoj Srbiji, a moraćemo da nastavimo sa unutrašnjim promenama kako bismo tu snagu sačuvali.

Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače - naveo je Vučić.

Na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini. Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba!

- Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija - zaključio je Vučić.

Mali: Da se u narednim godinama još jače borimo za bolju Srbiju

 

I Ministar finansija Siniša Mali čestitao je rođendan članovima SNS.

- Pre tačno 13 godina osnovana je naša stranka @sns_srbija! Srećan nam rođendan, dragi naprednjaci! Da se u narednim godinama još jače borimo za bolju i uspešniju Srbiju! Živeli!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Mali, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

 

Simbolična sadnja 13 sadnica na Ušću

 

Sadnjom 13 stabala u Parku prijateljstva na Ušću, Srpska napredna stranka obeležila je 13 godina od osnivanja.

Stabla su posadili potpredsednici SNS Miloš Vučević, Milenko Jovanov, Marija Obradović i Aleksandar Šapić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i narodni poslanici.

Šapić je novinarima rekao da su se odlučili da na skroman i simboličan način baš u tom parku, kod Muzeja savremene umetnosti, obeleže 13 godina vođenja Srbije, politike mira, prijateljstva, nove savremene politike.

- Srbija je uspela da od jedne zemlje koja je, možda, nekada bila i na marginama Evrope, i po pitanju ekonomije, i drugih stvari, postala zemlja razvoja i prosperiteta, autoputeva, fabrika, novih radnih mesta, bolnica, koja je u diplomatskom smislu, geopolitički i na sve druge načine postala zemlja lider ovog dela Evrope - istakao je Šapić.

On je ocenio da politika koju SNS sprovodi 13 godina, jeste politika koja Srbiju postavlja na mesto koje joj pripada.

- Mi ćemo se truditi da u narednom periodu nastavimo da radimo na ovaj način, i na poboljšanju i unapređenju našeg društva, kao i na poboljšanju same stranačke organizacije - rekao je Šapić.

Vučević: Ne smemo stati, nema predaha u borbi

 

Najteži izazovi tek dolaze, jer najteže je odbraniti osvojeno - slobodu i nezavisnost naše otadžbine, ekonomski prosperitet i mir i stabilnost, koje smo izborili za svakog građanina.

U ovih 13 godina Srbiji smo predstavili sve ono što našu stranku čini velikom - i snove o veličini, i želje za primenama, i nadanja o jednoj boljoj i snažnijoj zemlji, slobodnoj i bogatoj, istakao je potpredsednik SNS Miloš Vučević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

 

- Dodali smo na to svakodnevni pregalački rad, tvrdoglavo neodustajanje od ciljeva, nepristajanje na trule kompromise i žestoke političke borbe koje su sve krunisane pobedama. Najteži izazovi tek dolaze, jer najteže je odbraniti osvojeno - slobodu i nezavisnost naše otadžbine, ekonomski prosperitet i mir i stabilnost, koje smo izborili za svakog građanina. Zato ne smemo stati, nema pauza, nema predaha u borbi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, idemo dalje putem uspeha i dizanja naše voljene Srbije na još veći nivo. Puno posla je još pred nama, proslavimo zato danas ovaj naš divni jubilej, a od sutra ćemo opet "zasukati rukave" i sa novom snagom nastaviti. Ponosim se što sam deo ove familije!

Selakovic: SNS autenticna drzavotvorna snaga potekla iz narod

 

Srpska napredna stranka je pre 13 godina krenula u mukotrpnu ali presudno važnu borbu za spas Srbije, koja je pre toga neodgovornošću i nestručnošću niza dotadašnjih vlada dovedena na rub ekonomske i političke propasti, ocenio je danas član Predsedništva SNS Nikola Selaković.

- SNS je, kao autentična državotvorna snaga potekla iz samog naroda, Srbiju izbavila sa ruba provalije i vratila je na put razvoja, povrativši joj samopouzdanje, snagu i ponos - naveo je Selaković u saopštenju.

Predvođena Aleksandrom Vučićem, čovekom koji je našoj političkoj organizaciji dao viziju i pravac, kaže Selaković, SNS je radeći na svim poljima učinila Srbiju najbrže rastućom evropskom ekonomijom, povratila joj međunarodni ugled, ojačala kapacitete za rešavanje najvažnijih državnih i nacionalnih izazova.

- Uveren sam da su pred nama godine novih uspeha i pobeda, jer Srbija i njeni građani zaslužuju da žive uzdignuta čela u boljem i bogatijem društvu, a naši sunarodnici u regionu da imaju snažnu maticu koja će se efikasno starati o njihovim interesima - zaključio je Selaković.

Video: Vučić: Učinićemo sve da građani budu sigurni da imaju toplu zimu

(Telegraf.rs)23

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA