≫ 

Vučić stigao u Skupštinu, počinje dijalog sa opozicijom

Na današnjem sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez stranaca očekuje se da vlast i opozicija dođu do završnog dokumenta o poboljšanju izbornih uslova

  • 17

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Skupštinu Srbije, gde će učestvovati na sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez stranaca o poboljšanju izbornih uslova.

Vučića je ispred Skupštine sačekao predsednik parlamenta Ivica Dačić.

Među prvima u Skupštinu su stigli zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, predstavnica Srpske stranke Zavetnici Milica Ðurđević Stamenkovski, lider Dveri Boško Obradović, predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, a tu su i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović i potpredsednik Skupštine i funkcioner SNS Vladimir Orlić.

Na današnjem sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez stranaca očekuje se da vlast i opozicija dođu do završnog dokumenta o poboljšanju izbornih uslova.

- Na osnovu svih predloga koje smo imali do sada probaćemo da dođemo do završnog dokumenta koji bi imao kao svoj krajnji cilj da većina učesnika bude zadovoljna i tokom i rezultatima dijaloga - rekao je ranije za Tanjug Ivica Dačić.

Time bi posle dijaloga koji je vođen sa evroparlamentarcima, posle zaključaka i mera koje je vlast počela da sprovodi, bio zaokružen proces međustranačkog dijaloga, dodao je Dačić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мијо

    23. oktobar 2021 | 18:08

    Очекујем добаре резултате што се конкретно тичу ових преговора. Опозиција треба да спусти лопту и да се окрене дијалогу.

  • Mira

    23. oktobar 2021 | 09:53

    Činjenica je da opozicija nema i nikada neće imati podršku građana.

  • Marina

    23. oktobar 2021 | 12:54

    Opozicija se plaši izbornih rezultata. Na kraju će bojkotovati izbore i reći kako je Vučić diktator...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA