≫ 

Kako je razoružan Legija i kakav je šef bio Đinđić: Goran Vesić ispričaće životnu priču

Vesić će večeras gostovati u emisiji Milomira marića na televiziji Hepi

  • 1
Goran Vesić, Milomir Marić Foto: Facebook/Горан Весић

Kakav je šef bio Đinđić, a kakav je Vučić? O čemu je Vesić razgovarao sa Slobodanom Miloševićem? Kako je razoružan Legija na ulazu u Vladu Srbije? Zamenik gradonačelnika Goran Vesić će, kako je najavljeno, večeras u gostovanju na televiziji Hepi "ispričati svoju životnu priču".

Vesić će prvi put javno govoriti o Aleksandru Vučiću, Zoranu Đinđiću, Vladimiru Putinu, Radovanu Karadžiću, Slobodanu Miloševiću i Miri Marković, Vojislavu Šešelju, Miloradu Ulemeku Legiji, Jovici Stanišiću.

On će otkriti o čemu je pričao sa Slobom i Mirom, kako je Đinđić u razgovoru sa američkim predsednikom Bušom u Beloj kući govorio o seksu, kako je pre 30 godina na ulici prodavao Šešeljeve knjige. Zamenik gradonačelnika govoriće i o tome kako je Legija razoružan na ulazu u Vladu, kada je išao kod Đinđića, kako je Tadiću oteo Putina i doveo ga na Marakanu, na koji način je šef Državne bezbednosti Jovica Stanišić pomagao opoziciji tokom demonstracija 1996. godine, kao i o svojim političkim počecima i tri decenije dugom poznanstvu sa Vučićem.

Ispričaće kako su se ponašali tadašnji saradnici Zorana Đinđića u noći 12. marta, nakon što je ubijen, ali i kako je Beograd "čuvan" od izbeglica time što su se izbegličke kolone skretale ka unutrašnjosti Srbije, o svojoj ulozi u tome i "koliko je glasna tišina u izblegličkoj koloni".

Vesić će, kako je najavljeno, večeras u 22.30 u emisiji Goli život Milomira Marića, otkriti i kakve su mu ambicije i planovi za vreme posle izbora, koga prezire, a koga poštuje i na šta je, od onoga što je uradio, ponosan.

Video: Od sada plaćanje karticama na pijacama u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA