Vučević čestitao Svetu Petku svim vernicima koji danas slave i svojim stranačkim kolegama

Tradicionalnom lomljenju kolača u sedištu SNS prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aeksandar Vulin

  • 1
SPENS BAZEN VUCEVIC Miloš Vučević / Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

Srpska napredna stranka danas slavi Svetu Petku i svečano je obeležava u Beogradu, a domaćin ove godine je člana Predsedništva SNS Vladimir Orlić.

Posle tradicionalnog lomljenja kolača u prostorijama stranke na Novom Beogradu, oglasio se i gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS, čestitao svojim kolegama praznik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

- Srećna slava svima koji danas slave veliku Svetu Petku, praznik kojem se svake godine iznova radujem, jer je Sveta Petka zaštitnica i Srpske napredne stranke - naveo je u poruci na svom zvaničnom Instagram nalogu.

- Uz slavski kolač, žito i vino, obeležili smo ovaj svečani dan, sa željom da nam uspesi u borbi za bolji život naših građana budu još veći. Duh pravoslavlja nam je uvek bio zvezda vodilja i u najmračnijim, najtežim vremenima, kada smo osvojili poverenje naroda da spasavamo iznurenu i izmučenu Srbiju. I uspevamo u tome uprkos velikim izazovima i spoticanjima. Ne damo se. Verujemo. Idemo napred. Srećna nam Sveta Petka, da nam dugo donosi berićeta. Živela Srbija!

Na obeležavanje slave stigao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tradicionalnom lomljenju kolača u sedištu SNS prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aeksandar Vulin...

Video: Srpska naprеdna stranka obеlеžila stranačku slavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA