Selaković sutra u Briselu sa Lajčakom i drugim zvaničnicima EU

Selaković će u Briselu učestvovati na neformalnom sastanku ministara inostranih poslova Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi, a potom u Brižu na konferenciji "Razgovor a o budućnosti Evrope - perspektive i uloga zapadnog Balkana", saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova

  • 1
MSP, Nikola Selaković Partnerska saradnja Srbije i OEBS-a Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković učestvuje na neformalnom sastanku ministara inostranih poslova Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi, a potom u Brižu na konferenciji "Razgovor a o budućnosti Evrope - perspektive i uloga zapadnog Balkana", saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Šef srpske diplomatije će se u Briselu odvojeno sastati sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja zapadnog Balkana, Miroslavom Lajčakom, komesarom za susedsku politku i proširenje Oliverom Varhejijem, kao i potpredsednicom Evropske komisije i komesarkom za vrednosti i transparentnost Verom Jurovom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoks

    14. novembar 2021 | 13:14

    Nidžo udri ih argumentima a jači si politički od svih njih zajedno,živela Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA