≫ 

"Srbija u narednih 10 dana izlazi sa podrškom politici rađanja"

U ovom divnom danu, želim da obavestim građane Srbije da ćemo u narednih deset dana izaći sa celovitom i sveobuhvatnom podrškom politici rađanja dece u našoj Srbiji - napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

  • 44
Aleksandar Vučić Foto: Telegraf.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je svima koji danas slave Aranđelovdan, i poručio da će u narednih 10 dana biti poznata celovita i sveobuhvatna podrška politici rađanja dece u Srbiji.

- U ovom divnom danu, želim da obavestim građane Srbije da ćemo u narednih deset dana izaći sa celovitom i sveobuhvatnom podrškom politici rađanja dece u našoj Srbiji - napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Poručio je da sve što radimo, sve što gradimo, nema nikakvog smisla, ukoliko ne bude onih koji sve to mogu da sačuvaju i unaprede u budućnosti.

- Ovo što sam napisao biće velika vest, zbog značajnog uvećanja davanja od strane države svim ženama koje se odluče da rode decu. Neka žive deca Srbije - napisao je predsednik.

Video: Lončar: Novi KCS imaće Centar za infertilitet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ksenija

    21. novembar 2021 | 17:06

    Na ovaj sveti dan lepo je čuti ove divne vesti.

  • Ana

    21. novembar 2021 | 16:43

    Dali je moguce da sta god se menja na bolje, bili sta uvek neko nadje zamerku, pa kako mislite vi sto pljujete presednika, kako mislite da napredujemo ako se ne uvode nove stvari ne podizu plate po malo, ne moze odjednom itd itd... Jok sta god nesto se uradi odmah pljuvanje, cudan smo narod, sreca mali je broj takvih srbomrzaca!!!

  • Dragan

    21. novembar 2021 | 19:11

    Pitanje nataliteta je pitanje opstanka Srbije,nema nista vaznije od dece, verujem da ce ova vlast pronaci resenje i doneti mere koje ce da motivisu ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA