"Kina će u Srbiji uvek imati pouzdanog partnera i prijatelja": Vučević prisustvovao važnom sastanku

Vučević je poručio da mu je ukazano veliko poverenje da ispred Srpske napredne stranke bude govornik na onlajn tematskom brifingu u organizaciji Međunarodnog odseka Centralong komiteta KP Kine na temu dijaloga i jačanja veza partija centralne i istočne Evrope i produbljivanja veza Kine i ovog dela Evrope

  • 3
Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević / Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je onlajn brifingu u organizciji Međunarodnog odseka Centralnog komiteta KP Kine.

Vučević je na svom Instagram nalogu izjavio da mu je ukazano veliko poverenje da ispred Srpske napredne stranke bude govornik na onlajn tematskom brifingu u organizaciji Međunarodnog odseka Centralong komiteta KP Kine na temu dijaloga i jačanja veza partija centralne i istočne Evrope i produbljivanja veza Kine i ovog dela Evrope.

- Kineskim partnerima sam, u duhu naše poslovice "lako je biti dobar kada problema nema", ukazao da se odanost i pravo prijateljstvo dokazuje u krizna vremena i da Srbija nikada neće zaboraviti kinesku pomoć u početku pandemije kovida 19.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Zahvaljujući radu predsednika Vučića, mi imamo privilegije da nas Kina smatra svojim strateškim partnerima i da nam pomaže u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata koji služe na čast našim zemljama.

I zato, nećemo stati u našem prijateljstvu, Kina i kineski narod će u Srbiji i našoj stranci uvek imati pouzdanog partnera i prijatelja, jer mi smo mnogo više od toga. Čast nam je što smo kineski saborci i neka večno živi kinesko-srpsko prijateljstvo - navodi se u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    26. novembar 2021 | 13:41

    Zatrovase celu Srbiju....

  • 🌼🌺🌸

    26. novembar 2021 | 14:06

    Pa naravno.... Oni nama rade i izgradjuju,mi njima dajemo nasa priodna bogatstva... Tamte za kukuriku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA