≫ 

RIK uputio poziv svim sredstvima javnog informisanja da aktivno prate rad ovog tela

U skladu sa Sporazumom o unapređenju uslova za održavanje izbora, potpisanog 21. oktobra 2021. godine u Narodnoj skupštini Srbije, pozivaju se svi mediji da se aktivno uključe u praćenje rada Republičke izborne komisije

  • 0
IZBORI IZLAZNOST RIK Foto: Tanjug/Tanja Valič

Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević uputio je poziv svim sredstvima javnog informisanja da se, u skladu sa Sporazumom o unapređenju uslova za održavanje izbora, potpisanog 21. oktobra 2021. godine u Narodnoj skupštini Srbije, aktivno uključe u praćenje rada Republičke izborne komisije, saopštio je danas RIK.

On je naglasio da se sve sednice RIK uživo prenose na internet stranici Republičke izborne komisije, u punoj HD rezoluciji, kao i da su ispred Male sale u Zgradi Narodne skupštine u Kralja Milana 14, obezbeđeni HDMI priključci za preuzimanje signala.

Dodaje se i da je na zahtev moguće dobiti i link za preuzimanje prenosa sednica Republičke izborne komisije.

- U cilju našeg što transparentnijeg rada pozivamo Vas da pratite sednice i aktivnosti Republičke izborne komisije - rekao je Dimitrijević.

Video: Ivica Dačić raspisao referendum za promenu Ustava: Evo kada će biti održan i šta se menja

(Kraj) /lol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA