≫ 

In memoriam: U saobraćajnoj nezgodi kod sela Blato poginula Lalka Ćirić, radnica gradske uprave Pirot

Ćirićeva je jedno vreme u Gradskoj upravi bila zadužena za saradnju sa predsednicima mesnih zajednica, koji za nju imaju samo reči hvale jer je potpuno razumela probleme u selima i nesebično pomagala.

  • 0
Lalka Ćirić Foto: Privatna arhiva

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila 30. novembra u večernjim časovima kod pirotskog sela Blato poginula je Lalka Ćirić (36), radnica Gradske uprave u Pirotu i nekadašnja pomoćnica gradonačelnika.

Ovim povodom oglasio se kabinet gradonačelnika Vladana Vasića, koji u svom saopštenju navodi da je vest o smrti Ćirićeve duboko potresla i zatekla sve koji su je znali.

- Delili smo zajedno iste snove i vrednosti o boljem i lepšem životu u Pirotu. Ovom prilikom izražavamo najdublje saučešće njenoj porodici, prijateljima i kolegama. Lalka Ćirić je supruga, majka i radnica ostvarena u poslu. Na poziciji pomoćnice gradonačelnika bila je od 27. decembra 2018. do 20. avgusta 2020. godine, kada je imenovana za člana Gradskog veća. Bila je dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije. Svi zaposleni u Gradskoj upravi pamtiće je kao dobru i posvećenu osobu. Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni - navodi se u saopštenju kabineta gradonačelnika Pirota.

Ćirićeva je jedno vreme u Gradskoj upravi bila zadužena za saradnju sa predsednicima mesnih zajednica, koji za nju imaju samo reči hvale jer je potpuno razumela probleme u selima i nesebično pomagala.

Na Ćirićevu koja se kretala putem naletelo je vozilo i udarilo je. Vozač je pozvao policiju, obavestio o nesreći i sačekao patrolu i istražne organe. U toku je istraga, nakon čega će se znati pojedinosti ove nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA