≫ 

"Ovaj metod širenja laži je odavno poznat": Nižu se reakcije na napade na porodicu predsednika Vučića

Tvrdnje pojedinih medija, o sinu predsednika Srbije, demantovali su Darko Ristić, Fiorentina, a demanti je stigao i iz kabineta predsednika Aleksandra Vučića, kao i Dušana Vlahovića lično

  • 2
Aleksandar Vučić Foto: Telegraf.rs

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oštro je osudio oštro je osudio pisanje pojedinih medija, da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, koje je u međuvremenu i mladi fudbaler lično demantovao.

– Da naši politički protivnici misle da je u borbi protiv Aleksandar Vučić sve dozvoljeno pokazuje novi napad portala Krik na Danila, njegovog sina. “Krik” je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih evropskih fudbalera Dušana Vlahovića.

Tu njihovu laž nudili su italijanskim medijima u kojima je glavna sportska vest gde će Vlahović da nastavi karijeru – napisao je Vesić i dodao da je ovaj metod širenja laži o političkim protivnicima preko medija iz regiona odavno je poznat.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, poručio je da je u pitanju neviđena kampanja protiv sina predsednika države i da bi se svako normalan pitao "kakav bestidni politički ološ treba da budete pa da lažima uništavate život jednog mladića čija je krivica očigledno samo u tome što nosi časno prezime Vučić".

- Samo neka se ta političko-kriminalna banda već jednom dogovori sama sa sobom šta je Danilo Vučić? Da li je, kako su lagali ranije, navijač, mafijaš .. ili je, kako sada lažu, menadžer jednog od najboljih srpskih fudbalera? Sram ih bilo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Zapitaju li se oni nekada šta bi bilo da neko dirne u njihovu decu? Znaju da kukaju i jauču, a ne znaju da nije pristojno ni spominjati, a kamoli izmišljati brutalne laži o deci političkih neistomisljenik - poručio je Vučević.

Jedno je sigurno - sve te njihove laži ne mogu da vrate Srbiju unazad, niti da umanje uspehe Aleksandra Vućića. Podrška od srca našem Danilu! Ne okreći se na bljuvotine koje šire dokazani lopovi i bestidne političke bitange - dodao je.

Predsednik Pokrajinske vlade: Udruženi zločin

Sramotni napadi na sina Aleksandra Vučića i izmišljotine koje se ovim povodom lansiraju u etar deo su zločinačke kampanje beščašća i nemorala koja je zahvatila javni i politički život, poručio je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade.

Kako je rekao, nedostojni za bilo šta drugo, pojedini opozicioni predstavnici i mediji udružili su se u zločin protiv dece samo zato što im je otac predsednik Srbije.

- Nikada u našoj političkoj istoriji nismo imali ogavniju i bolesniju kampanju kao ovu, u kojoj jedan mlad čovek postaje žrtva besramlja i nemoći da se na politički i ljudski uverljiv način odgovori na sve uspehe koje ima naša zemlja u vreme kada je njegov otac na njenom čelu - izjavio je Mirović i dodao da osuđuje ovu tešku destrukciju i žali one koji u ovom učestvuju jer pokazuju neljudsko lice iskrivljeno do te mere da zaslužuju pomoć da bi se vratili u civilizovan i čovečan tok.

"Sve same laži": Oglasili se Vlahović i Vučićev kabinet 

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović oglasio se na svom Instagram profilu sa porukom "Sve same laži", a jasno je da je povod za njegovo oglašavanje pisanje italijanskog "La Republika", koji je objavio da je navodno sin predsednika Aleksandra Vučića - Danilo Vučić, zapravo njegov menadžer.

Senzacionalnu vest Republike preneo je portal Krik, iako se kao zvanični zastupnik Vlahovića vodi agencija "Internacional Sport Office" iz Beograda, gde je direktor Darko Ristić.

Tvrdnje Republike demantovali su Darko Ristić, Fiorentina, a demanti je stigao i iz kabineta predsednika Aleksandra Vučića, preko njegove savetnice Suzane Vasiljević.

- "La Republika" je iznela najstrašnije izmišljotine na račun dečka koji se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme. Ja ću Danila savetovati da uzme advokate i da ih tuži, jer ovo je skandal međunarodnih razmera - navela je Vučićeva savetnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leon

    1. decembar 2021 | 16:19

    Zapad je rešio da nam izveze još jednu "plišanu" revoluciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA