≫ 

Joksimović na sastanku Radne grupe 4 Evropske narodne partije: U fokusu nacrt dokumenta o Zapadnom Balkanu

Na ovom poslu smo zajedno sa našim evropskim partnerima, kao i sa svima iz regiona kojima je dobrobit građana i naša zajednička evropska budućnost na prvom mestu - rekla je Jadranka Joksimović

  • 3
Jadranka Joksimović, EU, evrointegracije Foto: Tanjug/Rade Prelić

Internacionalni sekretar Srpske napredne stranke i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović učestovala je danas na sastanku Radne grupe 4 Evropske narodne partije na kojem se usaglašava politika ove grupacije u oblasti spoljnih poslova.

Na skupu partija iz porodice desnog centra, razgovaralo se o nacrtu dokumenta koji EPP priprema o Zapadnom Balkanu i načinima unapređenja regionalne saradnje.

Joksimović je i ovom prilikom naglasila opredeljenost Srbije da doprinosi miru i stabilnosti na Zapadnom Balkanu, jačanjem političkih i ekonomskih veza, kao i podrškom slobodnom tržištu i infrastrukturnom povezivanju.

- Na ovom poslu smo zajedno sa našim evropskim partnerima, kao i sa svima iz regiona kojima je dobrobit građana i naša zajednička evropska budućnost na prvom mestu - rekla je Joksimović.

Video: J.Joksimović: Dobre vesti iz Brisela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    1. decembar 2021 | 16:11

    NEMOJTE VISE DA NAS SMARATE !!!! PROSIRENJA EU NECE BITI VISE!!!

  • Nikolas

    1. decembar 2021 | 18:33

    JOS JE GOSPODIN SREDER REKAO ZORANU DJINDJICU DA SRBIJA NIKAD NECE UCI U EU -PRISUTAN JE BIO I CEDA JOVANOVIC !!!! RAZGOVARALO SE I O KOSOVU I METOHIJI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA