≫ 

Miloš Vučević objavio snimak iz svemira: Ruski kosmonauti pomenuli Novi Sad tokom prenosa uživo

Kosmonauti Roskosmosa sa Međunarodne svemirske stanice, Anton Škaplerov i Pjotr Dubrov, čestitali su iz svemira Novosađanima i građanima cele Srbije titulu Evropske prestonice kulture

  • 6
Kosmonauti Anton Škaplerov i Pjotr Dubrov čestitali su Novosađanima i građanima cele Srbije titulu Evropske prestonice kulture

Printskrin: Roscosmos

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević postavio je na svoj Instagram stori čestitku kosmonauta Roskosmosa sa Međunarodne svemirske stanice.

Kosmonauti Anton Škaplerov i Pjotr Dubrov čestitali su Novosađanima i građanima cele Srbije titulu Evropske prestonice kulture.

- Dragi građani Novog Sada, dragi gosti, draga publiko iz cele Evrope i iz celog sveta, dobro veče! Sa Međunarodne svemirske stanice pozdravljaju vas kosmonauti Roskosmos-a Anton Škaplerov i Pjotr Dubrov. Želimo da vam čestitamo na tituli koju je osvojio Novi Sad – Evropska prestonica kulture. Mi smo uvereni da će 2022. godine Novi Sad, kao i cela Srbija promovisati svoja dostignuća na polju nauke i umetnosti, koja sa jedne strane predstavljaju opšte dobro za sve ljude Evrope, a sa druge strane, oličavaju težnje svih ljudi da se stvori bolji i pravedniji svet na planeti. Izražavajući veru da bez razuma nema napretka u nauci, bez mašte nema razvoja umetnosti, kao i da bez solidarnosti, čovečanstvo ne može da preživi, želimo vam veliki uspeh u vašem radu. Srećno! - poručili su Škaplerovi  Dubrov iz kosmosa.

Video: Rusi započeli snimanje prvog filma u svemiru: Režiser i glavna glumica stigli u kosmos na set

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA