"SPS će podržati Vučića kao zajedničkog kandidata na izborima za predsednika"

Dačić je rekao da će SPS podržati Vučića kao zajedničkog kandidata na izborima za predsednika države, ali da će još razgovarati o tome da li će da nastupaju sa različitim listima ili zajedno

  • 2
Ivica Dačić, Narodna skupština Foto: Telegraf.rs

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da veruje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kada kaže da će se ove godine povući sa čela SNS.

Dačić je u intervjuu za Nedeljnik rekao da je, za razliku od bivšeg predsednika Borisa Tadića koji je otvoreno govorio da ne namerava da se odrekne funkcije predsednika svoje stranke, Vučić od prvog dana kako je postao šef države najavio povlačenje sa stranačke funkcije.

- I to će da uradi već ove godine, tako je najavio - rekao je Dačić.

Na pitanje u vezi sa sumnjama dela javnosti da će se Vučić stvarno povući sa mesta predsednika SNS, Dačić je rekao:

- Vi ne morate, ja mu verujem. Uostalom, to kako neki predsednik obavlja svoju funkciju i da li mu ljudi veruju, lako se proverava na izborima, a Vučić je ubedljivi pobednik.

Dačić je rekao da će SPS podržati Vučića kao zajedničkog kandidata na izborima za predsednika države, ali da će još razgovarati o tome da li će da nastupaju sa različitim listima ili zajedno.

Video: Dačić pred velikom odlukom: Da li će ići sa ili bez SNS na izbore?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA