≫ 

Kosovska policija o upadu ROSU u zgradu opštine Gračanica: Pomagali inspektorima Agencije za hranu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u sredu da je 20 specijalaca ROSU upalo u prostorije skupštinu opštine Gračanica očekujući da će tamo da naiđu na sastanak i "vola na ražnju"

  • 0
Kosovska policija Policija tzv. Kosova / Foto: Profimedia

Kosovska policija saopštila je danas da je sprovođenjem akcije u zgradi opštine Gračanica "zapravo pomagala inspektorima Agencije za hranu i veterinu koji nadgledaju sprovođenje mera protiv kovida-19".

U saopštenju se navodi da je Agencija za hranu i veterinu, uz pomoć kosovske policije, tokom novogodišnjih praznika i prve dve nedelje ove godine, povećala broj kontrola i sprovela oko 2.000 inspekcija, tokom kojih je izrečeno 300 kazni privrednim subjektima i zatvoreno je 75 ugostiteljskih objekata, piše Kosovo onlajn, prenosi Tanjug.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u sredu da je 20 specijalaca ROSU upalo u prostorije skupštinu opštine Gračanica očekujući da će tamo da naiđu na sastanak i "vola na ražnju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA