≫ 

Luka Petrović: Još jedan pokušaj državnog udara i destabilizacije naše zemlje

– Radoje Zvicer je kriminalac iz Crne Gore koji ima direktnu podršku i zaštitu, za sve kriminalne radnje, od predsednika Crne Gore Mila Đukanovića - rekao je član Predsedništva SNS, povodom informacija da je kriminalna grupa Radoja Zvicera planirala ubistvo predsednika Republike Srbije

  • 15
Aleksandar Vučić Referendum glasanje

Foto: ATA Images

Član Predsedništva SNS Luka Petrović izjavio je, povodom informacija da je kriminalna grupa Radoja Zvicera planirala ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, da je to je još jedan pokušaj državnog udara i pokušaj destabilizacije naše zemlje.

– Radoje Zvicer je kriminalac iz Crne Gore koji ima direktnu podršku i zaštitu, za sve kriminalne radnje, od predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. U narednim mesecima očekujem još žešće napade i pritiske na predsednika Vučića i našu zemlju.

Niko ne voli što je naša zemlja na svim poljima jača nego ikada, što smo postali lideri u regionu, šampioni u privlačenju direktnih stranih investicija, kao i to što nam Vladu ne sastavljaju tajkuni i strani ambasadori, ali i što nam državu vodi čovek koji ne pristaje na pritiske i ucene.

Zbog toga im toliko smeta Aleksandar Vučić. Oni znaju da će naša zemlja, dok je on na njenom čelu, biti simbol mira, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta. Živela Srbija, živeo Aleksandar Vučić – naglasio je Petrović i pozvao nadležne državne organe da ovaj slučaj istraže do kraja.

Video: Vulin: Od Evropola smo saznali da se sprema atentat na Vučića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILE

    22. januar 2022 | 08:59

    E .ebiga, imate svu vlast u ovoj drzavi, od mesne zajednice do predsednika. Za sve sto se desava vi ste odgovorni i kad pada kisa ikada ne pada kisa...

  • Cule

    21. januar 2022 | 23:21

    Vučko, sve ih oduvaj u prvom krugu🍀🍀🍀🍷🙏

  • 🇹🇷🔊

    22. januar 2022 | 10:26

    😀😀😀😀😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA