≫ 

Ministarstvo odbrane izradilo TV spot sa ciljem promovisanja dobrovoljnog služenja vojnog roka sa oružjem

Pozivaju se svi zainteresovani mladići i devojke rođeni između 1. januara 1992. i 31. decembra 2003. godine da se prijave. Mesečna naknada oko 38.000 dinara i mogućnost da postanu profesionalni pripadnici Vojske Srbije

  • 4
Vojska Srbije

Foto: ATA Images

Ministarstvo odbrane Srbije izradilo je TV spot koji za cilj ima promovisanje dobrovoljnog služenja vojnog roka, i poziva sve zainteresovane mladiće i devojke rođene između 1. januara 1992. i 31. decembra 2003. godine da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem.

Prijavu za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojnostručno osposobljavanje za rezervne oficire moguće je podneti u svim filijalama Pošte Srbije, na portalu e-uprave kao i u centrima Ministarstva odbrane - nekadašnjim vojnim odsecima, navodi se u saopštenju ministarstva.

Kako se dodaje, osim pojednostavljene procedure prijavljivanja, buduće vojnike očekuje mesečna naknada u iznosu od oko 38.000 dinara kao i mogućnost da, posle odsluženog vojnog roka, odmah postanu profesionalni pripadnici Vojske Srbije.

Detaljne informacije u vezi sa uslovima i postupkom prijavljivanja za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem u Vojsci Srbije zainteresovani kandidati mogu da dobiju u centrima Ministarstva odbrane u svojim opštinama.

Video: Srpski tenkisti se bore kao lavovi na vojnim igrama u Rusiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    27. januar 2022 | 12:35

    Служите добровољно, иначе уводимо обавезно служење!?

  • Aca

    25. februar 2022 | 10:23

    Ne bih sluzio ovim zlotvorima ni za pare a kamoli dzabe zna se kako su prosli patriote u srbiji

  • 🇨🇭🔊👏

    27. januar 2022 | 15:22

    Srećno zemljaci,da vam ne bude dosadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA