≫ 

Lideri saveza Demokratskog fronta Crne Gore razgovarali sa Vučićem o ekonomskim projektima

Andrija Mandić i Milan Knežević predočili su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću niz ekonomskih i investicionih projekata za sever Crne Gore, koji bi, uz podršku Srbije, u značajnoj meri obezbedili ekonomski razvoj ovog dela naše države - navodi se u saopštenju DF-a

  • 5
Andrija Mandić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Iz Demokratskog fronta saopšteno je da su dvojica lidera tog saveza, Andrija Mandić i Milan Knežević, razgovarali danas u Beogradu sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem o aktuelnoj situaciji u regionu i ocenili "da mir i stabilnost na Balkanu nemaju cenu".

- U otvorenom razgovoru i prijateljskoj atmosferi Andrija Mandić i Milan Knežević su predočili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću niz ekonomskih i investicionih projekata za sever Crne Gore, koji bi, uz podršku Srbije, u značajnoj meri obezbedili ekonomski razvoj ovog dela naše države, zaposlili veliki broj građana i omogućili povratak raseljenog stanovništva u nekadašnje industrijske gradove - navodi se u saopštenju.

Lideri DF-a su, dodaje se, još jednom apostrofirali značaj regionalne Inicijative Otvoreni Balkan i pritom jasno saopštili da Crna Gora treba da bude njena članica, jer samo kroz regionalno udruživanje i ukidanje granica Crna Gora može razvijati svoje primarne grane privrede, ali i započeti obnavljanje nekadašnjih privrednih giganata, koji su uništeni pogubnom trodecenijskom vladavinom DPS-a, prenose podgoričke Vijesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    27. januar 2022 | 19:12

    Hvala predsedniku sto ne odustaje od naroda i od drzave i sto radi i obnavlja svakoga dana.

  • Simic Dusica

    27. januar 2022 | 17:00

    Treba jačati saradnju sa prijateljima iz CG,za dobrobit između ostalog i našeg naroda dole.

  • M.K.

    27. januar 2022 | 22:27

    Puna podrška! ♥️♥️💫💫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA