≫ 

Petković u Berlinu sa nemačkim zvaničnicima o dijalogu

Preneli smo stavove naše strane o potrebi dosledne implementacije dosadašnjih sporazuma iz Dijaloga o kojima Priština odbija da razgovara, uključujući ZSO, zabrinutost zbog destruktivnih akata Prištine koji ugrožavaju bezbednost Srba - poručio je Petković posle sastanka

  • 0
petar Petković, Kancelarija za KiM, Nemačka

Printscreen/Twitter/Петар Петковић

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković danas je u Berlinu imao sastanak sa državnim sekretarom u nemačkom Ministarstvu spoljnih poslova Andreasom Mihaelisom i radni ručak sa Aleksandrom Jungom iz Službe Kancelara i sa Kristijane Hulman, rukovodiocem Sektora za Zapadni Balkan nemačkog MSP.

 

- Preneli smo stavove naše strane o potrebi dosledne implementacije dosadašnjih sporazuma iz Dijaloga o kojima Priština odbija da razgovara, uključujući ZSO, zabrinutost zbog destruktivnih akata Prištine koji ugrožavaju bezbednost Srba i posebno naglasili neophodnost održavanja izbora na KiM 3. aprila - naveo je na Tviteru Petković posler sastanka u Berlinu.

Video: Novaka pogodili stihovi Oj, Kosovo Kosovo: Đoković se veselio u Budvi uz patriotsku pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA