≫ 

Sutra sastanak naprednjaka i socijalista: Na čelu delegacija Vučić i Dačić

Obraćanje medijima predviđeno je u 11 sati

  • 4
Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, sastanak

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Sastanak Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o nastupu na predstojećim izborima biće održan sutra u 10 sati.

Na čelu delegacija biće lideri stranaka Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, saznaje Tanjug.

Obraćanje medijima predviđeno je u 11 sati.

- Spremni smo za predstojeće izbore i očekujemo dobar izborni rezultat kao i uvek, izjavio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić krajem decembra, u Gradskom odboru SPS.

- Razgovarao sam sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim svakodnevno razgovaram o temama od državnog značaja, ali kada je reč o partijskim odnosima, dogovorili smo se da odmah posle Nove godine napravimo partijski sastanak naša dva rukovodstva i da se dalje bavimo tim pitanjem šta je najbolje, na koji način, koja forma naše saradnje za parlamentarne i gradske izbore - rekao je tada Dačić.

Što se tiče predsedničkih izbora, Dačić je više puta isticao da SPS i SNS treba da imaju jednog zajedničkog predsedničkog kandidata, kao što je to bio slučaj prošlog puta kada je kandidat bio Aleksandar Vučić.

Video: Dačić pred velikom odlukom: Da li će ići sa ili bez SNS na izbore?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA