Lajčak: Potencijalna rešenja jasnija posle razgovora Radne grupe za registarske tablice

Miroslav Lajčak je objavio da su ekspertske delegacije Beograda i Prištine došle danas u Brisel na četvrti sastanak Radne grupe o registarskim tablicama

  • 0
Aleksandar Vučić Miroslav Lajčak Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić Miroslav Lajčak Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak izjavio je da je četvrti sastanak eksperata Beograda i Prištine u okviru Radne grupe za registarske tablice doneo više jasnoće o potencijalnim opcijama i mogućim rešenjima.

Miroslav Lajčak je objavio da su ekspertske delegacije Beograda i Prištine došle danas u Brisel na četvrti sastanak Radne grupe o registarskim tablicama.

- Razgovori su doneli više jasnoće o potencijalnim opcijama i mogućim rešenjima - naveo je Lajčak na Tviteru.

Dodao je da je ohrabrio obe delegacije da nastave rad na rašenjima, a u pogledu približavanja roka za predstavljanje rezultata.

Prvi sastanak Radne grupe za iznalaženje trajnog rešenja za registarske tablice, formirane u septembru u cilju prekida blokada na administrativnim prelazima, održan je 21. oktobra u Briselu, a dogovoreno je da će rezultati biti predstavljeni za šest meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA