≫ 

Vučić: Dobio sam razgovore, znam da su me slušali - za mene je slučaj završen, verujem u institucije

Predsednik kaže da je dobio prisluškivane razgovore

  • 5
Dijana Hrkalović, Nebojša Stefanović Foto: Nikola Tomić, Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se uverio da su ga prisluškivali i da je dobio razgovore, navodeći da što se njega tiče, taj slučaj je završen i sada je na institucijama da obave svoj posao.

-Što se tiče svih drugih optužbi oko prisluškivanja ja verujem u institucije. Za mene, da vam iskreno kažem je nažalost bio važan slučaj kada sam dobio svoje prisluškivane razgovore, da se to zaista dešavalo. To nije priča. Sam sam se u to uverio, dobio sam ih, imam ih sačuvane u svom teefonu da neko ne bi mogao nekada da zloupotrebljava - rekao je Vučić i dodao da je dobio nekoliko razgovora i da zna da su ga slušali.

- To je za mene užasna stvar, ali ne želim više tim stvarima koje su se ticale države, a za koje bi danas neko mogao da kaže da se tiče mene lično. Ne pada mi na pamet da se time bavim. Nadležne institucije neka se time bave, ja ću se baviti kljčnum problemima države - rekao je Vučić i dodao da je za njega taj slučaj završen.

Odbacio je navode da je "mafija i ceo slučaj Belivuk" razrešen uz pomoć stranih službi.

- Kompletna mafija uhapšena je direktno uz najteži mogući rad naših službi i naše policije, BIA i MUP. Tada nismo imali nijedan skinuti skaj razgovor. Dovoljno dokaza smo sami našli. A naš je posao da sarađujemo sa svim službama, i za razliku od nekih u regionu mi u potpunosti sarađujemo sa njima. I kada nam dostave dokaze da je neko izvršio krivično delo mi te ljude hapsimo - rekao je Vučić.

Vučić je pitao i kada se to njegov brat čuo sa "stručnjakom iz Jovanjice" pošto je "hiljadu puta objavljeno na vašim televizijama".

- Ja ću vam odgovoriti - nikad. To pokazuju sudski dokazi. Ali koga briga? Malo smo lagali, malo više smo lagali i koga briga? Ima tu nešto. E pa nema ništa. I sudska presuda ima protiv ovog lažova iz Trstenika. I koga briga, niste ni objavili. To tako ide - rekao je Vučić i dodao da se pita samo dokle idu te laži.

Video: Vučić posle pregovora sa radnicima Fijata: Blizu smo dogovora, napravljen veliki pomak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    26. jun 2022 | 02:04

    Verujem da ce nadlezni organi posao odraditi kako treba do kraja i da ce se sve isterati na cistac.Istina na kraju uvek pobedi

  • stevo

    26. jun 2022 | 02:00

    KO god da je upleten u nelegalno prisluskivanje predsednika,nek odgovara

  • sasa

    26. jun 2022 | 02:01

    Odmotava se klupko i po meni,vazna je pozadina ko je sve bio umesan i prisluskivanje predsednika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA