≫ 

Vučić: "Ne branim građanima da idu na more, izjava istrgnuta iz konteksta"

Predsednik je objasnio da se njegova izjava odnosila na strane lidere

  • 10
Aleksandar Vučić Foto: ATA Images

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se njegova izjava, vezano za odlazak na more odnosila na strane lidere, a ne na naše građane, kako su po njegovim rečima izjavu "izvrnuli" neki mediji.

Kako je rekao odgovarajući na pitanje novinara pričao je o stranim liderima koji idu na more.

- Ja sam rekao da gledam kako neki u okruženju od stranih lidera i njihovih rukovodstava razmišljaju kako da idu na more, a videćemo šta će da rade na zimu. To se nije odnosilo na građane - istakao je on.

Vučić je naglasio da će da moli građane da ostanu što više u Srbiji, jer voli Srbiju, i da neće da ih poziva da idu na more.

Kazao je da zna da će mnogi na more, što je razumljivo.

- Moja izjava odnosila se na strane lidere i rukovodstva, od kojih sam čuo kako će da se brčkaju u Španiji, a kada pitam jeste li rešili problem sa strujom i gasom, nisu, ali idu na more - dodao je on.

Vučić je kazao da su neki mediji izmislili sve, kao i da su dve reči iz šest reči koje je izgovorio izvukli iz konteksta u istoj rečenici.

- Umoran sam od laži, da je moj sin menadžer fudbaleru Vlahoviću, da moram da objašnjavam koliko izmišljate svakog dana - zaključio je on.

Video: Vučić: Vaučeri od 15.000 dinara građanima za letovanje u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙏🙏🙏🇷🇸

    25. jun 2022 | 14:24

    Da Vam je svaki dan Blagosloven, neka Vas Bog cuva, Vasu suprugu Tamaru, decu Danila, Milicu, Malog Vukana♥️♥️♥️♥️♥️🇷🇸

  • Milos

    26. jun 2022 | 02:27

    Bitno je da narod razume sta je predsednik rekao,a to sto neki jedva cekaju da spinuju i izvrcu iz konteksta onako kako njima odgovara,to govori mnogo vise o tim medijima

  • sasa

    26. jun 2022 | 02:24

    Vucic je u pravu,ali recimo sto bi neko isao na more kad i u Srbiji moze da uziva,imamo toliko lepih mesta za odmor i uzivanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA