≫ 

U Velikom Trnovcu peti put glasanje za republičke poslanike, biračko mesto otvoreno na vreme

U Velikom Trnovcu, na glasačkom mestu broj 6 u četvrtak 23. juna nije održano ponovljeno glasanje za parlamentarne izbore zbog nesuglasica među članovima odbora, a kasnije je stigla dojava o postavljenoj bombi

  • 1
Izbori glasanje

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Na biračkom mestu broj šest u Velikom Trnovcu, u opštini Bujanovac, danas se peti put glasa na parlamentarnim izborima, koji su u Srbiji održani 3. aprila.

CRTA je saopštila da je biračko mesto 6 u Bujanovcu na kome se danas peti put održavaju izbori je otvoreno na vreme.

U Velikom Trnovcu, na glasačkom mestu broj 6 u četvrtak 23. juna nije održano ponovljeno glasanje za parlamentarne izbore zbog nesuglasica među članovima odbora, a kasnije je stigla dojava o postavljenoj bombi.

Na biraČckom mestu u Osnovnoj školi "Muharem Kadriu", parlamentarni izbori trebalo je da se održe četvrti put, pošto je Upravni sud usvojio žalbu Koalicije Albanaca Doline Šaipa Kamberija na nepravilnosti tokom izbornog procesa 27. maja.

Od ponovljenih izbora na ovom biračkom mestu, koje ima 1.089 birača, zavisi kada će biti proglašeni konačni rezultati parlamentarnih izbora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    30. jun 2022 | 08:53

    Kako vam nije jasno?To se namerno radi,da se odlozi formiranje vlade,a time i uvodjenje sankcija Rusiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA