Stefanović: Nikada nisam dao nalog da se prisluskuje Vučić

Pružam punu podršku tužilaštvu koje jeste jedino nadležno, a ne mediji, da ispita svaki od ovih slučajeva - rekao je Stefaović

  • 2
Aleksandar Vučić Vidovdan odlikovanja svečani prijem

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Nikada nisam dao nalog da se prisluškuje predsednik Aleksandar Vučić, niti bilo ko iz njegove porodice, niti sam bio nadležan za operativna postupanja policije, niti sam počinio bilo kakvo krivično delo u izvršavanju svojih dužnosti, izjavio je danas potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojše Stefanovića.

- Drago mi je da postoji grupa medija koja svakodnevno prati svaku od mojih aktivnosti i koja je fascinirana mojim objavama na Instagramu, uz nezaobilazna nebulozna tumačenja svega što uradim - naveo je Stefanović u saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva odbrane.

- Naravno, pored raznoraznih besmislica i izmišljotina koje plasiraju o svemu, zbog građana Srbije i zarad istine želim još jednom, iako sam to jasno uradio više puta u prethodnih godinu dana, da se izjasnim - nikada nisam dao nalog da se prisluškuje predsednik Vučić, niti bilo ko iz njegove porodice, niti sam bio nadležan za operativna postupanja policije, niti sam počinio bilo kakvo krivično delo u izvršavanju svojih dužnosti - tvrdi Stefanović.

- Istovremeno, pružam punu podršku tužilaštvu koje jeste jedino nadležno, a ne mediji, da ispita svaki od ovih slučajeva do kraja i da utvrdi sve činjenice i okolnosti, prikupi sve dokaze i da u potpunosti rasvetli ove slučajeve - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rea

    6. jul 2022 | 13:21

    Nalog moze biti i usmeni, a ne samo pismeni. Sustina je što taj nalog,mozda i nije niko izdao,već...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA