Vučić o rezultatima konsultacija po završetku svih razgovora

Konsultacije sa predstavnicima ostalih lista koje su prešle izborni prag od tri odsto, biće održane i narednih dana

  • 15
KONSULTACIJE VUCIC ZUKORLIC Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštiće rezultate i utiske sa konsultacija sa čelnicima izbornih lista po okončanju razgovora sa svima koji će svoje predstavnike imati u novom sazivu Skupštine Srbije.

To je objavljeno na zvaničnom instragram profilu predsednika Republike, "Budućnostsrbije", uz fotografije današnjih razgovora, u okviru konsultacija o mandataru za sastav nove vlade.

Vučić je danas razgovarao sa predstavnicima manjinskih lista - Koalicije Albanaca doline, "Zajedno za Vojvodinu" i "Muftijin amanet", dok je SDA Sandžaka odbila poziv za današnji razgovor.

Konsultacije sa predstavnicima ostalih lista koje su prešle izborni prag od tri odsto, biće održane i narednih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomuslav

    14. jul 2022 | 18:12

    Konsultacije manjinskih lista,danas su prosle normalno,osim jedne koja nije dosla na razgovor?!Predsednik Vucic,je kao mudar politacar,naravno nista im nije obecao,dok sa svima ne obavi razgovor?!Svi oni imaju svoje zelje,one za najvise funkcije?!Ali zaboravljaju,da ve u vladu uci najsposobniji,najstrucniji i veoma radni?!Proslo je vreme samo da je clan neke politicke stranke?!Sada treba ukljuciti mlade strucne sa nekoliko stranih jezika,i casnim diplomama?!Dosta je bilo do sada onih sa ,,turistickim diplomama,,?!Do narednih izbora obavezno vratiti cenzus na pet,umesto sadasnjih tri!?Pa oko moze jedna velele sila amerika da ima samo dve stranke,a mi15?!Prst na celo,pa nije ovo mesna zajednica!?

  • 🇧🇪🔊❓

    14. jul 2022 | 14:11

    Zar nije bolje bilo da ostane stari saziv bez tih malih i velikih rokada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA