≫ 

"Pošten dečak koji se bavi humanitarnim radom": Petković sa porodicom mladića uhapšenog na Gazimestanu

Kako je Petković saopštio, Kancelarija za KiM je N. N. obezbedila advokata * Petković je uveren da će roditelji i sestre uskoro zagrliti sina i brata u njihovom porodičnom domu

  • 5
Nikola nedeljković. Gazimestan, hapšenje Foto: RTS

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković objavio je na svom Fejsbuk profilu da se sastao sa porodicom N. N, koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu, preneo je Radio Mitrovica sever.

- Sastao sam se sa porodicom našeg N. N. (20), čestitog momka koji je bez ikakvog povoda, samo zato što je Srbin, uhapšen na Vidovdan na Gazimestanu. N. N. se više od mesec i po dana nalazi u pritvoru. Pošten je dečak na ponos svojih roditelja koji se bavi humanitarnim radom, voli naše Kosovo i Metohiju i manastire koje je redovno obilazio - naveo je Petković.

Kako je Petković saopštio, Kancelarija za KiM je N. N. obezbedila advokata i potrebnu podršku i istakla uverenje da će ga roditelji S. i D, i sestre uskoro zagrliti u njihovom porodičnom domu.

Video: Svečano otvaranje kuće kralja Petra Prvog Karađorđevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    9. avgust 2022 | 20:03

    Kako ste rešili da puste onog iz hitne pomoći molimo državu da ovi dete bude kući u kratkom roku a ne u kandžama rosu jedinica ili onda hapsite po BG sve Albance pa razmena

  • GOX

    9. avgust 2022 | 21:42

    SVE JE RUSIJA SAMO JE KOSMET SRBIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA