Pobednička fotografija ove nedelje dolazi sa Zlatibora: Predsednik objasnio zašto je odabrana

Dragi sugrađani, i ovog puta je zaista bilo teško izabrati pobedničku fotografiju, istakao je Aleksandar Vučić

  • 1
Zlatibor Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a autor je Vesna Smiljanić.

- Dragi sugrađani, i ovog puta je zaista bilo teško izabrati pobedničku fotografiju, jer ste i ove nedelje oborili sve rekorde. Deseta razglednica #nasanajlepsasrbija dolazi nam sa Zlatibora i vraća nas u neka stara vremena. Raskošni zlatiborski krajolici kao da kriju staru planinsku kolibu, koja se nazire iza tradicionalnih srpskih ćilima. Tkanine prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kako se najčešće opisuju ćilimi, vešto odolevaju vremenu i trendovima i već vekovima čuvaju našu tradiciju noseći u sebi posebnu poruku, ispisanu kroz simbole mističnog značenja specifičnog za epohu u kojoj su nastali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

U kombinaciji sa neverovatnom prirodom zlatiborskog kraja, zasigurno zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Čestitamo Vesni, a vi nastavite da nam šaljete fotografije na imejl adresu nasanajlesasrbija@predsednik.rs -  napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Citalac

    17. avgust 2022 | 10:38

    Fotografija jeste lepa, ali osim drvene kuce, krajolik bas i ne podseca na Zlatibor na kom dominiraju cetinari i pasnjaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA