Vučić: Tenzije oko izbora mandatara postoje samo u glavama nekih koji misle da treba da budu premijeri

Vučić je poručio da nikakvih tenzija oko izbora mandatara neće biti

  • 0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom navodnih tenzija oko izbora mandatara za sastav nove Vlade Srbije da neće biti nikakvih tenzija, ocenjujući da one postoje samo u "glavama nekih koji misle da treba da budu premijeri, a odavno ne zaslužuju da budu ni državni sekretari".

Navodi o tenzijama su se pojavili u pojedinim medijima, a Vučić je odgovarajući na pitanje novinara da to prokomentariše, zamolio da mu objasne o kakvim se tenzijama radi.

- Ima li negde tenzije između Ane Brnabić i Miloša Vučevića? Možda je to u nekim glavama koje misle da treba da budu premijeri, a odavno ne zaslužuju da budu ni državni sekretari - rekao je Vučić i dodao da nikakvih tenzija neće biti.

Predsednik Srbije, kako je ranije rečeno, trebalo bi da odredi mandatara za sastav nove vlade posle dijaloga u Briselu, koji je zakazan za 18. avgust.

Kandidati su aktuelna premijerka Ana Brnabić, kao i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, te možda neko od koalicionih partnera naprednjaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA