≫ 

SNS slavi slavu, na trpezi ananas i pečenje: Domaćin je Đukanović, dame su se posebno sredile

Veliki broj gostiju

  • 1

Srpska napredna stranka danas je obeležila stranačku slavu - Svetu Petku, u prostorijama na Novom Beogradu. Domaćin ove godine je Vladimir Đukanović.

Na proslavu je stigao veliki broj članova i funkcionera stranke, među kojima je i premijerka Ana Brnabić, kao i brojni ministri: Siniša Mali, Bratislav Gašić, Tomislav Momirović, Nikola Selaković, Darijka Kisić, Irena Vujović, novi ministar sporta Zoran Gajić, kao i brojni drugi.

Među prisutnima je i Marko Đurić, ambasador Srbije u SAD, kao i direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković. Na slavu u prostorije SNS stigao je i lider SPS Ivica Dačić, kao i lider JS Dragan Marković Palma.

- Moram da kažem da mi je velika čast sto smo se danas ovde okupili, ne pamtim da smo imali ovoliki broj gostiju. Danas se ovde oseća novi duh, jedinstvo koje se danas demonstrira ovde nam je najpotrebnije. Potrebno nam je da prekinemo da se razlikujemo po ideologiji i shvatanjima, već da stremimo jedinstvu i da branimo našu zemlju. Imamo jaku svetiteljku kao zaštitnicu.

- Jedina smo politička organizacija koja za zaštitnicu ima ženu. Molimo se Svetoj Petki da gore pomene nas i moli se za našu otadžbinu. Nemoj da se delimo nego da se sabiramo. Čuvajmo naše porodice, brak, porodica je osnov društva, a kompromis u porodici mora da postoji. Stranka će nastaviti i dalje da promoviše tradicionalne vrednosti, ali ćemo ići i ka modernom. Niste svesni šta nam sve nadolazi, ako ne budemo ujedinjeni, nećemo dobro proći. Zato na današnji dan molimo se bogu za jedinstvo i za našu otadžbinu. Živela Srbija i neka nam je srećna slava - poručio je Đukanović nakon što je sa sveštenikom lomio kolač.

Pogledajte atmosferu, kao i kako se obukla Darija Kisić, kako Iva Štrljić:

Pogledajte kakva je trpeza:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    27. oktobar 2022 | 14:36

    srecna slava sv.Petka svima koji slave i koji je postuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA