Tadić i Jospović "zavejani" na Jahorini

Zbog vremenskih neprilika dvojica predsednika produžili su boravak u Bosni i Hercegovini

  • 0

Predsednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović, ostali su na Jahorini, jer su im vremenske neprilike onemogućile povratak.

Tadić je odložio za večeras planiran put u Beograd, jer sneg i niske temperature otežavaju saobraćaj na putevima u tom i drugim delovima Bosne i Hercegovine.

Predsednik Hrvatske planirao je sutra da otputuje u Tuzlu gde bi trebalo da održi predavanje na temu "Hrvatska spoljna politika - kako biti dobar sused". Takođe, Josipović bi sutra u Tuzli trebalo da prisustvuje potpisivanju Sporazuma o zajedničkoj saradnji između Univerziteta u Tuzli i Zagrebu.

Predsednici Hrvatske, Srbije i tri člana Predsedništva BiH danas su na Jahorini kod Sarajeva učestvovali na sastanku na kojem su dogovorili rešavanje pet regionalnih pitanja.

U BiH je stanje elementrane nepogode zbog obilnih snežnih padavina koje u nekim delovima zemlje dostižu preko 160 centimetara.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA