DAČIĆ: Vlada će trajati koliko budemo želeli!

Premijer Srbije je izjavio da rekonstruisana Vlada nije negacija one formirane prošle godine i da funkcioniše na jakim osnovama

  • 4

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je sinoć da Vlada Srbije funkcioniše na jakim osnovama i trajaće onoliko koliko budu želeli oni koji je čine, istakavši da rekonstruisana Vlada nije negacija one formirane prošle godine i da ne negira tada postavljene ciljeve.

 

- Razlika je u tome što smo želeli da vidimo možemo li bolje, možemo li da ostvarimo bolje rezultate - istakao je Dačić odgovarajući na izlaganje lidera LDP-a Čedomira Jovanovića u Skupštini Srbije.

 

On je dodao da je želja da se u narednom periodu definiše šta koje ministarstvo treba da uradi i da se za to urade planovi i ukazao na reči prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da su rezultati ti koji donose presudnu ocenu da li vlada ima uspeh.

 

Onima koji pričaju o odnosima između njega i Vučića, Dačić je poručio da te odnose "ostave" njima dvojici.

 

Dačić je rekao da se vide različite koncepcije unutar vlade i da smatra da je to stoga što i nemaju prave protivnike u opoziciji i dodao da opredeljenje da rade zajedno nikada nije dovedeno u pitanje.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    31. avgust 2013 | 10:13

    Наравно. Потврђујем да ћете трајати и вечно ако пожелите поред оваквог народа. Једноставно овце од народа, испрани мозгови, залуђени пропагандом, без самопоштовања и части, стварно влада може да потраје вековима... У нормалној земљи после "коферчета" ти би могао да се јавиш само преко адвоката из КПУ, а не да водиш земљу. Ето због тога ћете трајати поред оваквог народа...

  • Sandra

    31. avgust 2013 | 16:02

    Eto Bogovi sa Olimpa upravljaju 'nebeskim narodom'...Kukuleleeee!

  • niko nema sto Srbin imade

    31. avgust 2013 | 12:04

    Kad smo uspeli demokrate da sklonimo, sklonicemo i tebe, samo kad za to dodje vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA