NIKOLIĆ: Sud o novoj Vladi daće građani (FOTO)

Predsednik Srbije je rekao da može da pomogne Vladi koja bude izabrana i da to i čini, radeći na izgradnji ugleda Srbije u svetu

  • 4

Predsednik Srbije Tomislav Nikoić izjavio je da će sud o novom sastavu Vlade dati građani kada budu živeli onako kako Vlada bude odredila.

- O novom sastavu Vlade danas će da se izjasni Skupština, a onda građani kada budu živeli onako kako Vlada bude odredila stvarajući im uslove za život – rekao je Nikolić prilikom obilaska Rubinovog vinograda u Bačini kod Varvarina.

On je dodao da može samo da pomogne svakoj Vladi koja bude izabrana i da upravo to i čini, radeći na izgradnji ugleda Srbije u svetu.

- Mislim da mogu mnogo toga da uradim na ugledu Srbije u svetu i na omogućavanju da Vlada obezbedi mnogo više poslova u inostranstvu nego do sada i to ne samo kroz kredite, već i kroz koncesije za ogromne objekte koje ćemo da gradimo - kazao je Nikolić.

Sve ostalo, dodao je on, u rukama je Vlade Srbije i Skupštine koja donosi zakone na predlog Vlade.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    31. avgust 2013 | 13:50

    Много ви питате грађане. Хајде онда референдум ако вас занима суд грађана?

  • Sandra

    31. avgust 2013 | 15:49

    Njega je bas briga za gradjane..da budem iskrena mislim da je I Nikolicu vreme odbrojano...Vucic je I njemu dosao glave!

  • Verica Grgurovic

    31. avgust 2013 | 14:10

    ...vi ste gradjanima vec presudili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA