SVE O TESLA TELEVIZORIMA: Evo koliko će koštati i gde ćete moći da ih kupite (FOTO)

Tesla TV Series 6 biće dostupna u tri modela - od 32 inča koštaće 28.999, od 39 inča 39.999 i od 50 inča 59.999 dinara. U prodaji će se naći od 12. decembra i očekuje se neverovatna potražnja jer su u pitanju najbolji mogući televizori po najpovoljnijoj mogućoj ceni

  • 33

Nakon veoma uspešne linije Tesla tableta, kompanija Comtrade lansira vrhunske, a pristupačne Tesla televizore! Uz izrazito tanak profil, atraktivan dizajn, kvalitetnu izradu, impresivan Dolby surround zvuk, kristalno čistu sliku i sve neophodne konekcije, teško je poverovati da je pred vama jedan od najpovoljnijih TV uređaja na tržištu.

Tesla TV Series 6 biće dostupna u tri modela: 32-inčni Tesla TV J32E601B1, 39-inčni Tesla TV J39E601B1, 50-inčni Tesla TV J50E602B1. U prodaji će se naći od 12. decembra i očekuje se neverovatna potražnja jer su u pitanju najbolji mogući televizori po najpovoljnijoj mogućoj ceni 0d 28.999 do 59.999 dinara.

Elegantni, kvalitetni i pouzdani, ovi TV aparati su proizvedeni po svim svetskim standardima kvaliteta.

VELIČANSTVENI POGLED, ČAK I KADA SU ISKLJUČENI

Zahvaljući E-LED ekranu sa difuznim bočnim osvetljenjem, Tesla televizori iz serije 6 obezbeđuju vrhunsko uživanje u omiljenim kanalima. Pri tome, toliko su tanki, da mogu da zamene slike na zidu. Po kvalitetu završne obrade i odličnim PVA panelima zasnivanim na Edge Led tehnologiji, Tesla TV serija 6 stoji rame uz rame sa najpoznatijim svetskim imenima. Dva veća modela imaju Full HD (1920x1080 piksela) rezoluciju, dok je osvetljenje standardno odlično (450 cd/m2), uglovi gledanja deklarisani na 178 stepeni u svim pravcima, vreme odziva svega 5 milisekundi, a boje čiste i veoma prirodne.

ČUDA ZA SVA ČULA

Kristalno čistu sliku, superiornu čak i u odnosu na televizore više cenovne kategorije, prati impresivan Dolby Digital zvuk. Vrhunski surround doživljaj pretvara dnevnu sobu u pravi kućni bioskop, a audiofile će veoma obradovati i digitalni SPDIF audio priključak. Intuitivni korisnički interfejs na srpskom jeziku znatno olakšava ovladavanje brojnim funkcijama, dok elektronski programski vodič (EPG) daje jasan pregled svega što želite da vidite.

EKSTREMNO EKSTERNO

Svi Tesla televizori iz serije 6 imaju ugrađeni DVBT/C tjuner, tri HDMI konektora pune veličine za povezivanje sa multimedijalnim uređajima, računarima ili igračkim konzolama, kao i mogućnost reprodukcije fajlova sa USB memorije. Takođe, podržano je i direktno emitovanje MKV fajlova i drugih popularnih audio i video formata sa eksternih skladišta, kao i PVR snimanje preko USB porta, na eksterne uređaje (fleš memorije, hard diskove i slično).

CENA PREPORUČENA GLEDAOCIMA SVIH UZRASTA

Jednostavno, nigde nećete pronaći TV uređaje istih karakteristika, mogućnosti i dizajna, a po tako povoljnoj ceni. Tesla TV serija 6 je proizvod Comtrade-ove vizije – da svaki dom može sebi da obezbedi sjajnu kućnu tehniku, bez nepotrebno visokih ulaganja. E-LED ekran Tesla televizora iz serije 6 troši i do 40 odsto manje električne energije u odnosu na klasične LCD televizore. Svesno unapređena tehnologija proizvodnje još više umanjuje njihovu krajnju cenu, a dodatnu sigurnost i uštedu donose vam obezbeđene servisne usluge.

Tesla televizor od 32 inča koštaće 28.999, od 39 inča 39.999 i od 50 inča 59.999 dinara. Ovi televizori u prodaji će se naći od 12. decembra, a više informacija možete pronaći OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amburator

    11. decembar 2014 | 18:10

    Totalni respekt SVAKA ČAST COMTRADE FIRMI. Želim vam puno sreće u daljem radu i samo napred.

  • Mitar

    11. decembar 2014 | 18:08

    Lajk

  • Branislav

    11. decembar 2014 | 20:43

    Svetsko a naše. Čestitke na prelepom dizajnu i ceni, uvek su naši proizvodi bili najbolji i na visokom nivou kvaliteta. Ali kao da ste znali kada treba da kupim TV. Jedva čekam... BRAVO!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA