PADAJU SVI REKORDI: Diskografiju "Bitlsa" skinulo 70 MILIONA ljudi za 4 DANA! (VIDEO)

Najveće intersovanje vlada za pesmu "Come Together", pa zatim za balade "Let It Be" i "Hey Jude"

  • 0

Od kada je 24. decembra celokupna diskografija "Bitlsa" postala dostupna na striming sajtovima, njihove pesme su za četiri dana, i to samo na "Spotify"-ju, preslušane više od 70 miliona puta!

Korisnici vodećeg "striming" servisa su pokazali najviše interesovanja za pesmu "Come Together" sa albuma "Abbey Road", koja je do sada skinuta više od 2,3 miliona puta! Među najomiljenijim pesmama slavne liverpulske četvorke su još "Let It Be" i "Hey Jude".

Zanimljiv statistički podatak pokazuje da je muzika "Bitlsa" vanvremenska. Čak 65 posto onih koji su skinuli pesme ima manje od 34 godine, što znači da su rođeni mnogo posle raspada legendarnog benda, 1970.

- Pomažemo jednoj novoj generaciji da se upozna sa najznačanijim bendom u istoriji - napisao je na svom blogu osnivač "Spotify"-ja Danijel Ek.

 

- Moja baka je volela džez, moj deda je bio operski pevač. U mojoj porodici smo, kada je reč o muzici, jedino bili složni oko "Bitlsa" - naveo je Ek.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA